Aktuellt

Favorit i repris

En liten lucka i schemat mellan cappuccinon och tröskel-långpasset. En chans att sträcka ut benen på sängen och ladda om. Gårdagens tabata och kettelbell har lämnat spår i baksida lår, och stelheten är monumental. Ingen yoga i världen har lyckats råda bot på kylskåpsfeelingen, och förmiddagens tabata gjorde inte precis saken bättre…

Det må vara stelt i benen men peppen är total inför dagens långpanna. Ska bli grymt att få återuppleva passet som blev mitt favoritpass förra gången. Trösklar på 10-20-15-10 och 5 minuter i stegrande fart. Kittlar dödsskönt av förväntan i kistan.

Men vi springer inte bara. Vi peelar hårbotten också i något slags osynkat parhuvudstående. Tyvärr fastnade inte resans bästa kodak moment på bild. När vi blåser omkull och landar i en hög. Ni får använda er imaginära förmåga så kan ni nog föreställa er hur det såg ut. Jag är mest nöjd att jag inte bröt nacken. Hade varit jobbigt att springa trösklar då…

 

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.