Aktuellt

Vad är det för fel på söndag?

Jag har spinningpass på lördagar under vinterhalvåret, innan alla roliga lopp drar igång. Har alltid haft och kommer förmodligen alltid ha. Mina långpass springer jag på söndagar.  I min ensamhet that is. För INGEN annan verkar vilja springa då.

BUS-löpningen är en av de få saker som händer på en söndag! Bästa!

Facebook svämmar liksom över av roliga evenemang. Vi snackar 51 km med massa fika, 34 km på vackraste Österlen, och en hyllning till Helsingborgs serpentinbacke. Gemensam nämnare: lördag förmiddag.

Försökte lägga ett evenemang på en söndag.  Tre nappade.  Söndag verkar inte vara da shit. Vi ställer in och skjuter fram. Till våren och vårkänslorna. När folk har spring i benen igen. Även på söndagar.

Så länge fortsätter jag missa roliga saker medan jag spinnar. Och hoppas att folk ska upptäcka att söndag också är en veckodag!

16 Kommentarer

 • Svara
  Cecilia
  2 februari, 2017 kl 05:04

  Söndagen är den härligaste träningsdagen på hela veckan, det känns som om jag börjar veckan på en söndag :)

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 07:46

   Kan bara instämma!

 • Svara
  Mia
  2 februari, 2017 kl 07:40

  MEN TYPISKT! Tur att jag inte hade hunnit boka något då. Får kanske upptäcka skåneland i vårvärme. Låter inte helt dumt det heller :)

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 07:46

   JAAA! Såklart!

 • Svara
  Gert
  2 februari, 2017 kl 08:56

  Söndagen är nog vilodagen för många.Fast jag sprang många motionslopp på söndagar.

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 07:47

   Fast det är dumt att vila på den dagen man har som allra mest tid! När man liksom både hinner träna och vila :)

 • Svara
  Olof
  2 februari, 2017 kl 09:00

  Nu förstår jag ingenting? Söndag har varit traditionell långpassdag sedan jag första gången segade mig över 15K (föräldraledigheten har förvisso inneburit vissa brott mot traditionen, men den är ju strax över och då återgår vi till ordinarie program).

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 07:47

   Håller med. Söndag är per definition långpass. Fast helt uppenbarligen inte för alla :(

 • Svara
  Mari
  2 februari, 2017 kl 14:32

  Hm, och jag som älskar att springa på söndagar :)

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 07:48

   Alla mina läsare gör visst det…. då är jag i alla fall inte ensam :)

 • Svara
  Peter
  2 februari, 2017 kl 19:00

  Jag springer också mina långpass på söndagar :)

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 07:49

   Det gör du rätt i :) Bästa långpassdagen.

 • Svara
  Hanna
  3 februari, 2017 kl 17:50

  Söndag är för mig med den perfekta långpassdagen. Längtar till jag kommit över min magiska 12km gräns som är det längsta jag sprungit. Ett halvmarathon är bokat i maj så långpassen kommer komma. :-)

  • Svara
   Anna
   5 februari, 2017 kl 19:59

   Då har du mycket härligt att se framemot! Kämpa på!

 • Svara
  Förvånad
  4 februari, 2017 kl 10:25

  Söndag är definitivt långpassdag. Då har man hunnit vila ut ordentligt efter arbetsveckan och på söndagen är det sällan något annat program. Men det är sant att alla lopp alltid ordnas på lördagar. Månne det är för att man skall ha en chans att få en dags vila före arbetsveckan om man verkligen gett järnet. Eller är det arrangörerna som måste få pusta ut? Eller hinna städa undan om det varit ett stort lopp?

  • Svara
   Anna
   5 februari, 2017 kl 20:00

   Som arrangör tror jag på alternativ 2. Haha. Att fixa lopp är en urladdning extra allt. Fast vi kör vårat på en söndag och dör en smula på jobbet på måndag :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.