Aktuellt

Lululemon – billigaste billiga!

Vissa meddelanden man får på messenger är lite extra exciting. Som när dottern i USA hostar upp följande meddelande:

Ser meddelandet två timmar senare. Googlar igenom sidan. Tar nog två timmar till. Hittar så mycket fint att jag blir pank av att bara tänka tanken.  Hade kunnat skriva ALLT,  som svar på frågan, men begränsar mig till ett par löpartights och ett par ascoola mjukisbrallor.  Är lyckligast i stan när jag trycker send. Här ska shoppas.

Så kommer svaret:

Och allt liksom rasar. Hur tänkte hon nu?  Bara frestas så där och sedan strunta i det.

Jag tar på mig mina mjukisbrallor daterade november 2012. Inköpta för så mycket pengar att plånboken skrek. Använda varenda dag sedan dess. Utslaget per dag har de bara kostat sjuttiotvå öre. Skitbilligt med Lululemon ju!  Hörrö dottern overthere, du har fem dagar på dig att masa dig dit…

6 Kommentarer

 • Svara
  Cecilia
  24 februari, 2017 kl 16:25

  Hahaha du är ungefär lika snabb som jag med mobilen :) Det är inte så att jag sitter och håller i mobilen hela dagarna, brukar jag förklara för dotter!! Hoppas att hon tar sig dit igen….för sin mammas skull :)

  • Svara
   Anna
   26 februari, 2017 kl 16:33

   Haha, nej ibland måste man ju faktiskt jobba :)

 • Svara
  Ida (Träningsblogga)
  24 februari, 2017 kl 16:56

  Oh NOOOOOOO.
  Givetvis måste du tvinga dottern att gå dit igen. Lululemon är ju sååå så bra.

  • Svara
   Anna
   26 februari, 2017 kl 16:33

   Eller hur! Jag jobbar på det…

 • Svara
  Mari
  25 februari, 2017 kl 02:59

  Noooo. Muta henne så hon går tillbaka ;)

  • Svara
   Anna
   26 februari, 2017 kl 16:34

   Måste nog göra det. Men ska jag muta med något från affären i fråga blir det dyrt :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.