Aktuellt

Kalla fötter

Med tre veckor kvar till Stävie Trail plingar det till alldeles extra ofta i mailkorgen. Det är folk som fått förhinder och undrar om de kan få pengarna tillbaka. Det är folk som vill springa för en annan förening än den de uppgett. Det är folk har sålt sin plats vidare och vill ändra namn.  Men mest av allt är det folk som vill byta distans.

Vårt lopp har två distanser. 13 km och 6,5.  Av alla önskemål om distansändring är det inte en enda som går från kort till långt….

Finns det verkligen ingen som liksom lyckats träna MER än de tänkt. Som känner sig taggade till tusan och plötsligt tycker 13 km är fler meter för pengarna? Som vill byta distans åt andra hållet?

Än har det inte hänt. Vi väntar med spänning på vem som ska bli den första!

Själv har jag bara en enda gång funderat på att byta ner mig. Det var på Österlen spring trail förra året. Efter en vår av skador. Men jag orkade inte maila och fråga!

Till Ultravasan 90 kanske det är värt att orka maila i frågan…

8 Kommentarer

 • Svara
  Erika - Löpningen & Jag
  13 februari, 2017 kl 18:34

  Åh, jag har ju velat vara med och springa ert lopp sedan starten, men jag är aldrig i tillräckligt bra form för att springa lopp i början av mars, och tydligen klok nog att inte impuls-anmäla mig för att sedan behöva mejla och stryka mig x)

  • Svara
   Anna
   14 februari, 2017 kl 20:52

   Se det som ett bra sätt att sparka igång löparåret! Man behöver inte vara i bra form för Stävie. Det är ett njutningslopp :) Klart du ska komma!

 • Svara
  Ingmarie
  13 februari, 2017 kl 20:05

  Om jag inte minns helt fel var det samma grejer förra året? Jag har bytt uppåt faktiskt. :-) Brukar inte vara svårt. Om det inte gäller Lidingöloppet… ;-) Och nej, du ska inte ens fundera på att maila ultravasan! Tänk på hur mycket jag hade velat! Kram!

  • Svara
   Anna
   14 februari, 2017 kl 20:53

   Coolt, du är min hjälte! Jag ska inte maila ultravasan. Inte förrän jag kommer till Evertsberg :)

 • Svara
  Mia
  14 februari, 2017 kl 11:26

  Om jag hade varit i Sverige vid denna tidpunkt lovar jag att hade sprungit 13-kilometarn. Två varv.

  • Svara
   Anna
   14 februari, 2017 kl 20:54

   Du får en ny chans nästa år :)

 • Svara
  Richard Jack (RunSweden)
  15 februari, 2017 kl 19:26

  Jag tänker Stävie Ultra. Går det att ordna tro? :)
  Fast då behövs det ett snacks-tält. Gärna med semlor!

  • Svara
   Anna
   15 februari, 2017 kl 19:47

   Kävlinge Ultra brukar vi köra. Fem mil mitt i sommaren. Jag kan skicka in inbjudan när det är dags. Med massor av pannkakor, kanelbullar och hamburgare… Stävie Ultra hade varit trevligare rent natur-mässigt, men det blir mååååånga varv. Får man semla varje varv kanske man uthärdar iofs…..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.