Aktuellt

Glömde…

Jag är världsmästare i transportlöpningens logistik. Kan packa väskor som ingen annan. Men även jag är mänsklig och ibland blir det fel. Idag sprang jag hem från Lund utan sulor i skorna…

Det känns lite stumt under fötterna men det går. Alla stenar känns lite extra tydligt, och tåviftarutrymmet är större än vanligt. Bortsett från det är det ingen större kris. Det finns värre saker att glömma. Och jag har testat allt. Nästan.

Saker jag glömt och dess konsekvenser:

BH. Ska direkt till jobbet efter body pumpen när jag inser att jag missat packa bh. Det blir en dag med sport-bh på jobbet och jag tackar luftkonditioneringen på gymmet för att jag inte svettas så mycket på ett body pump-pass.  Tror ingen märkte nått…

Trosor. Förra helgen faktiskt. Hotellfrukost i löparsvettiga trosor är inte jättemysigt. Fast det värsta är nästan att ta på dem igen när man nyduschad inser att de där rena paret ligger kvar hemma.

Gps-klocka. Vardagsmat. Händer typ ofta. I början testade jag runkeeper som substitut men den där jobbiga rösten gjorde mig galen.  Glömmer jag klockan springer jag hellre utan!

Vantar. Har bara hänt en gång men förra veckan glömde jag EN vante till lunchlöpningen. Fick ha mössa på ena handen och det funkade värsta bästa.

Hårborste. När man ska försöka få ordning på buff-frisyren och inser att borsten är kvar hemma.  Jag har satt en ny trend på mitt jobb… eller inte!

Typ så.  Ganska överlevnadsbart. Jag fruktar redan för den dag jag kommer långpass-svettig till jobbet och har glömt ombytesbrallor. Den situationen går liksom inte att rädda!

Vad är det jobbigaste du glömt?

17 Kommentarer

 • Svara
  Linda
  3 februari, 2017 kl 06:46

  Jag cykelpendlar till jobbet och har glömt det mesta. BH har jag glömt ett par gånger och en gång hade jag faktiskt glömt byxorna hemma. Fick gå med Craft storm pants och skjorta tills mannen kom förbi med byxorna. Nuförtiden har jag extrakläder i ett skåp på kontoret in case of emergency :)

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 07:45

   Tur att du hade stormpants i alla fall och slapp gå om kring i cykelbyxor :)

 • Svara
  Em
  3 februari, 2017 kl 11:18

  Värsta är ju att glömma sportbehå, har hänt mig 2-3 ggr. Har det hänt efter jobbet och det varit typ Spinning jag ska köra har jag haft min vanliga men har det varit lunchjogg som stått på schemat så är det bara att ställa in. Surt…

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 16:58

   Ja jogg utan sportbh är ingen höjdare… :)

 • Svara
  Mari
  3 februari, 2017 kl 11:24

  Haha, älskar detta. Och ja, vi är ju bara människor… Sport-bh har jag glömt ett par gånger, likaså handduk. Men ja, en överlever =)

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 16:59

   Handduk ja! Det är galet vad mycket papper det går åt för att torka en hel kropp! :)

   • Svara
    Mari
    3 februari, 2017 kl 20:30

    Minst sagt. Jag stod och lufttorkade dock haha :)

 • Svara
  Susanne
  3 februari, 2017 kl 14:53

  Glömda nya trosor händer ju lite titt som tätt. Vägrar dock att ta på mig svettiga trosor efter duschen!
  Kommer jag på det före passet (som på ett lunchpass eller så) så blir det att träna utan trosor, troslöst under tightsen helt enkelt. Men kommer jag på det efter passet, ja, då får jag helt enkelt leva med att gå troslös under jeansen… Det går det också. Välj mellan pest eller kolera, och då är helt klart troslöst bättre än svettigt och blött. :)

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 17:00

   Ja spinningsvettigt hade aldrig gått. Det här var överkomligt. Mannen erbjöd sig att låna ut ett par kallingar men då hade jag behövt hängslen…

 • Svara
  Magdalena
  3 februari, 2017 kl 15:26

  Glömt rena trosor och vägrar de svettiga efter dusch, den dagen hade jag tights så det var tacksamt. Glömt bh efter simning så fick ha en slö sporttopp men det är bättre än inget! och sockar, hänglås, hårborste, mascaran medan allt annat smink var med men sämst är nog ändå träningskortet, simhallar kan vara rätt känsliga

  • Svara
   Anna
   3 februari, 2017 kl 17:01

   Träningskortet är surt! Speciellt om man lyckats få med ALLT annat, inklusive trosor och sportbh. Helt i onödan liksom.

 • Svara
  Kari
  3 februari, 2017 kl 17:16

  Linnet jag måste ha under klänningen för att v-ringningen skall vara anständig. Gick att lösa med en extra löpartröja jag hittade i botten på väskan. För extra träningskläder har jag ju alltid på kontoret!

  • Svara
   Anna
   5 februari, 2017 kl 19:58

   Ahhhh, DEN är jobbig! Tur att du hade reservkläder. Fast för min inre syn ser jag dig med en lite för v-ringad klänning där ett stort CRAFT-märke sticker fram…. :)

 • Svara
  Anna
  7 februari, 2017 kl 09:49

  Cyklade till jobbet och glömde kjolen jag skulle ha på mig. Som tur var hade jag med ett extra linne jag kunde dra ner. Det fick agera kjol den dagen.

  • Svara
   Anna
   14 februari, 2017 kl 21:01

   Haha, vilken tur med linnet! Hade blivit småjobbigt annars :)

 • Svara
  A-mamman
  14 februari, 2017 kl 08:27

  En sko. Skulle ut och springa på en lunchrast och hade bytt om när jag skulle snöra på mig mina gråa skor. Bara det att den ena var min mans. Långt ifrån rätt storlek.. Jag var så inställd på att träna så jag började desperat fundera på om jag kunde jogga i något annat som fanns vid jobbet – ballerina? Men nej, jag fick byta om igen och ta en tur hemma i kvällsmörkret istället.

  • Svara
   Anna
   14 februari, 2017 kl 21:03

   Neeeeej! Vilket antiklimax. Jag hade nog försökt med mannens, sen blivit arg för att det inte funkade och sen varit sur hela dagen… :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.