Aktuellt

Att tänka om när planer går i stöpet

Jag hade en löpdejt planerad idag. I skogen med bästa sällskapet. På en stig jag inte kan och med förmånen att få bli guidad och slippa tänka själv. Men sällskapet fick förhinder. Eller ja, en blodblåsa. Sånt där onödigt som händer ibland och som gör att man inte kan springa. Dejt inställd.

Jag är så inställd på njutningslöpning att jag inte helt kan ställa om till en simpel asfaltrunda hemmavid. Vill inte se de vanliga cykelvägarna, passera samma gamla hus och åkrar. I ett väldigt svagt ögonblick överväger jag till och med body pump. För att slippa tänka själv. Så tittar solen fram…

Vid blotta åsynen av solen stryker jag body pump ur mitt vokabulär. Jag börjar tänka HAV, och råkar uppfinna värsta bästa långrundan med inslag av fantastisk havsutsikt. En runda som av en händelse slutar vid en parkerad och uppvärmd bil, bara ett stenkast från en cappuccino….

Genialiskt om du frågar mig!

4 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  17 februari, 2017 kl 10:22

  Verkligen genialiskt! :-)

 • Svara
  Märta
  17 februari, 2017 kl 12:06

  Mycket bra omplanerat!

 • Svara
  Mari
  17 februari, 2017 kl 16:05

  Riktigt genialiskt :)

 • Svara
  Katarina
  18 februari, 2017 kl 12:55

  Blodblåsan har blivit vattenblåsa som kan tejpas, stoppas i en löpsko och springa len asfalt! Så jag är på väg tillbaka ut på stigarna :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.