Aktuellt

Alltså snö!

Eftersom jag numera driver pensionärsblogg kan jag meddela att Boulen gick bra. Jag fick inget klot i huvudet och var väl ungefär lika jämnsämst som alla andra. Ingen katastrof alltså. Däremot blev jag inte svettig, fick inte känna snö i ögonfransarna och andas frisk luft. Jag uppnådde inte Boule high och fick inte den där sköna burriga känslan i benen.  Det behövs uppenbarligen lite löpning för det…

När jag tar mig fram i den snötäckta skogen, snubblandes på dolda stenar och rötter, då njuter jag till max.  Och jag kan inte låta bli att tänka på alla de som faktiskt slutar springa så här års. När det är som allra coolast därute. När löpningen är lite mer lekfull, lite plumsigare och lite gladare. När en varm choklad smäller högt som återhämtningsdryck.

Om jag var en av dem som har lagt skorna på vinterförvaring hade jag tänkt till en omgång till. Det är grymt därute nu. Skorna kan vila en annan gång…

 

7 Kommentarer

 • Svara
  Gert
  10 februari, 2017 kl 11:38

  Pensionärsblogg??
  Jag kan tänka mig att att du som är från Umeå tycker om att springa i snö. :)

  • Svara
   Anna
   11 februari, 2017 kl 14:52

   Har man spelat boule är pensionen nära :) Snö är underbart att springa i. Det är värre med isen och snömodden, som kommer tre dagar senare…

 • Svara
  Nina
  10 februari, 2017 kl 14:05

  Just det! #utbara #springbara :)

 • Svara
  Karoline
  10 februari, 2017 kl 14:39

  Håller med fullständigt! Det är ju underbart att springa nu! :) Nya utmaningar varje gång!

 • Svara
  Mari
  10 februari, 2017 kl 15:51

  Ja tusan, lägga ner löpningen går inte :)

 • Svara
  Mia
  11 februari, 2017 kl 14:09

  Men ja! Vinterlöpningen är bäst! Till våren kommer… Och sen sommaren! För att inte tala om hösten <3

  • Svara
   Anna
   11 februari, 2017 kl 14:52

   Ja men lite så är det. Löpning är bäst hela tiden liksom!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.