Aktuellt

Same procedure as every year…

På tal om traditioner: Portugal. Fem gånger hittills och nu tryckte jag precis bokningsknappen för en sjätte. 

Portugal 2015

För samtidigt som ena hjärnhalvan tänker att jag borde vidga mina vyer och göra något annat, så är trygghetshjärnan så grymt bekväm med att göra samma sak. Och varför liksom ändra ett vinnande koncept? Jag vet vad jag får när jag reser med Springtime till Portugal:

Vårfeeling
Strand och sand mellan tårna
Fantastisk löpning (och med den mängden löpare på plats hittar jag garanterat en grupp av människor som håller precis lagom fart)
Trevligt sällskap
Spännande samtal
Inspiration
Bergspass
Långpass
Morgonyoga varje dag
Maten på bordet. Utan planering och beslutsångest. Bara lasta på.

Jag behöver inte fler anledningar för att övertyga mig själv.  Lyckades jag övertala er också, så råkar jag ha en rabattkod att dela med mig av. Rabattkoden är STL103 och gäller på löparveckorna 18-25/3 och 25/3-1/4. Den är fri att använda och ger dig 750 kr rabatt på kalaset.

Nytt för i år är att jag reser själv. Eller rättare sagt, jag vet många som ska dit, men ingen som ska dela rum med mig och mina svettiga kläder. Det är lite nervöst att inte veta vem jag ska bo med, men jag tänker att alla som åker gillar att träna. Då har man samtalsämnena klara. Dessutom är det inte på rummet jag tänkte spendera min tid. Det ska nog lösa sig…

Brukar du resa själv?

12 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  23 januari, 2017 kl 17:54

  Ja ibland. Tycker faktiskt det är himla gött att resa själv för då kan man umgås med folk precis när man vill och med sig själv när man vill det. Det trista är att man inte har någon att dela upplevelserna med när man kommer hem. I alla fall ingen som förstår på riktigt vad man varit med om.

  • Svara
   Anna
   26 januari, 2017 kl 08:58

   På träningsresa kan jag absolut tänka mig att resa själv. Lätt att träffa folk med samma intressen och fullt schema hela dagarna. Ingen risk att få det långtråkigt. På en vanlig resa har jag nog gärna sällskap.

 • Svara
  Mia
  24 januari, 2017 kl 07:27

  Nu känner jag mig nästan lite innovativ, ung och spontan. Vi bytte hotell på Teneriffa i år… Konstigt nog finns Lolo & Bernie och frukostbuffé där också.

 • Svara
  Joanna S
  24 januari, 2017 kl 08:14

  Ja, antingen själv (vuxenresa) eller med barnen (familjeresa). Har nyligen bokat en träningsresa till Island som jag ska åka på själv ☺?

  • Svara
   Anna
   26 januari, 2017 kl 08:59

   Coolt! Då är det inte läge och fråga om du ska med till Portugal alltså :)

 • Svara
  hannafialotta
  24 januari, 2017 kl 08:50

  Min kompis frågade mig igår om jag ville hänga med på den där resan och det hade varit så galet roligt. Tyvärr så har jag ingen möjlighet… :-(

  • Svara
   Anna
   26 januari, 2017 kl 08:59

   Attans! Tänk om man alltid haft möjlighet till allt kul!

 • Svara
  Marie
  24 januari, 2017 kl 18:46

  Jag åkte själv första året och la extra pengar på enkelrum. Det var helt underbart att kunna välja när jag skulle vara social och inte och hittade alltid någon att äta frukost och middag med. Konstigt hur trevliga alla är på såna resor.

  • Svara
   Anna
   26 januari, 2017 kl 09:00

   Alla är alltid så grymt trevliga på sånna resor. Jag fattar det inte! Undrar vart alla otrevliga åker :)

 • Svara
  Ingmarie
  24 januari, 2017 kl 20:50

  Reser ofta själv. Inga som helst problem!

  • Svara
   Anna
   26 januari, 2017 kl 09:01

   Var blir nästa resa?

 • Svara
  Malin
  1 februari, 2017 kl 11:22

  Resa själv på denna typ av resor är ju ofta grymt! Roomisar som också reser själv = nya vänner och lättare att göra det man själv vill! Åker ofta med UCPA (all inclusive men till alperna) och i år är jag reseledare för dem så då blir det extra många ensam-resor. Kul men såklart nervöst inför!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.