Aktuellt

New York marathon 2017 – Lotteriet öppet!

Anmälan till New York marathon-lotteriet 2017 har öppnat. Ifall du råkar ha tur i livet och önskar något kul i november.

Jag är grymt sugen men tror inte det ryms i hushållsbudgeten i år.  Därför tänker jag lite mer långsiktigt och mutade precis yngsta dottern med en New York-resa 2021 ifall hon springer Brooklyn half med mig. Då är hon 18 om jag har räknat rätt.

Det ingår säkert i regelboken om barnuppfostran att man INTE får utpressa sina barn, men vad fasen hon nappade ju! 2021 blir det New York.  Här snackar vi framförhållning!

11 Kommentarer

 • Svara
  Karoline
  18 januari, 2017 kl 21:27

  Bra planering är A och O i ett väl fungerande liv! :) Heja dig skulle jag säga och underbara dotter som hänger på! Stora barn är aldrig fel att muta! ;) Min son är 9 år då, kanske jag kan få med honom och springa själv? :)

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2017 kl 13:54

   Skönt att höra att det är ok med mutor. Trodde jag skulle få barnuppfostringsmaffian efter mig :)

 • Svara
  Mia
  19 januari, 2017 kl 07:58

  Jag och Moa kanske ska haka på? Då är hon ju ändå typ åtta (om jag har räknat rätt) och borde vara redo för sin första halvmara :)

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2017 kl 13:55

   Åtta år är lagom. Det ska böjas i tid…

 • Svara
  hannafialotta
  19 januari, 2017 kl 08:32

  Jag tycker det var ett bra villkor och bra planering är ett måste.

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2017 kl 13:55

   Problemet är att jag inte har en kalender som räcker till 2021…. finns dom att köpa? :)

 • Svara
  Staffan
  19 januari, 2017 kl 09:23

  Jag är också sååå sugen på NYC igen men med den rekorddyra dollarn så blir det inte år igen. Jag har dock uttalat att jag någon gång vill tillbaka och uppleva det igen och jag tror nog egentligen inte att delar är familjen är speciellt svårövertalad :-) Boston står också högt på önskelistan :-)

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2017 kl 13:56

   Familjen är nog inte svårövertalad alls, det är nog värre med plånboken… :)

 • Svara
  Ida (Träningsblogga)
  19 januari, 2017 kl 13:39

  Vågade inte anmäla mig till lotteriet, för tänk så typiskt OM man skulle få plats och så har man inte råd att åka. Och måste man inte typ träna till ett maraton då? Men någon gång MÅSTE jag få springa detta alltså.

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2017 kl 13:58

   Ja det blir ju superknäppt. Då måste man liksom ta sig råd. Sälja huset, mannen eller barnens cyklar…. :) Själva träningen är ju plättlätt i jämförelse med det :)

 • Svara
  Helena
  21 januari, 2017 kl 17:32

  Att vänta med att resa till USA i 4 år låter extra vettigt i dag den 21a januari!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.