Aktuellt

Mitt sanna jag…

Efter en dryg månad på nya jobbet är jag redo att visa mitt riktiga jag.  Mina ovanliga matlådor har de redan vant sig vid, nu är det dags att visa mig i löparmundering. 

Tassar in på toaletten strax innan elva och svidar om. Som värsta Stålmannen kommer jag ut på kontoret i helt andra kläder. Lycran har jag kanske gemensamt med Stålmannen himself men jag skippar kalsongerna utanpå. Någon måtta får det vara.

Ger mig ut i ett iskallt Malmö och hittar min väg ner till Ribban. The place to be om man vill slippa rödljus. Planen för dagen är 30 minuter rakt fram, sen vänd. Låter kanske inte jätteintressant, men då vet man inte att jag har planerat in en cappuccino innan jag är klar. Värsta tisdagslyxen.

Kontoret är tomt när jag kommer tillbaka. Alla sitter i matsalen och äter sina normala matlådor. Det är bra, för då behöver ingen veta att jag precis skött min hygien med hjälp av en raggardusch på toaletten. Snabbt ska det gå.

Ansluter till lunchgänget med min konstiga vegetariska matlåda. Första frågan jag får är HUR LÅNGT SPRANG DU?

Den andra är: VAR HAR DU DUSCHAT?

(Vad mina nötbollar och konstiga röror föreställer har de sedan länge slutat fråga…)

13 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  18 januari, 2017 kl 06:47

  Jag har ingen lust att duscha efter alla träningspass…. En raggardusch duger alldeles utmärkt. Om jag inte ska iväg vill säga eller sprungit något riktigt svettigt… Jag väntar på den dagen när mina kollegor vill hänga med på mina pass. Kommer nog inte hända den här sidan nyår men jag kan ju alltid hoppas på det, hehe.

  • Svara
   Anna
   18 januari, 2017 kl 19:43

   Min målsättning är att jag ska få med i alla fall någon enstaka kollega. Fast de flesta verkar mer sugna på att jag ska hålla morgonyoga på vår takterrass. Låter iofs inte helt fel det heller. Fast en annan årstid gärna…

   • Svara
    hannafialotta
    19 januari, 2017 kl 08:52

    Börja med yoga och sen kanske du kan lura med dom på annat också. :-)

 • Svara
  Mia
  18 januari, 2017 kl 10:35

  Hahaha… På ett sätt (men bara ett) hoppas jag att jag får ett kontorsjobb sen. Ska låta löpning och svett ta ännu mera plats då ty löpning och svett är något positivt!

  • Svara
   Anna
   18 januari, 2017 kl 19:44

   Svett is da shit liksom! Tänk vilken svetthörna vi kunde ha om vi jobbade ihop. Tur att du bor så långt bort. Det hade inte luktat gott med två svettisar på samma ställe….

 • Svara
  Katarina
  18 januari, 2017 kl 20:13

  Haha! Var har du duschat :D

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2017 kl 14:01

   Ingen som vet ingen som vet :)

 • Svara
  Mari
  18 januari, 2017 kl 20:17

  Haha…och då är frågan, vad svarade du på fråga 2? :)

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2017 kl 14:01

   Jag erkände att jag hade raggarduschat. Och förklarade att jag liksom inte blir så svettig när jag springer i minusgrader….

 • Svara
  Trail och Inspiration
  19 januari, 2017 kl 07:51

  Hehe! Bra där…! :-D

  PS. Vad gäller rengöring. Det beror nog lite på hur mycket man svettas. Jag hade ALDRIG kommit undan med en raggardusch. Inte ens efter ett lugnt distanspass….. :-o

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2017 kl 14:02

   What! Så här års blir jag knappt svettig alls. Lite röd om kinderna och varm under sportbh:n… Det är värre efter spinningen…

 • Svara
  Susanne
  20 januari, 2017 kl 11:24

  Visst är det spännande, den där frågan ”Hur långt sprang du idag då?” Den får jag nästan alltid av någon förbi-passerande kollegor när jag stretchar utanför entrén efter ett pass. Har det blivit hyfsat långt så får jag ett ”Wow” men är det hyfsat kort så blir det typ bara en nick.
  Att sedan det långa passet var så lugnt så pulsen knappt gick över vilopuls (något överdrivet) eller om det var ett kort pass i nära max-puls är ingen som bryr sig om. Så länge det är långt så är det ”WOW” Hahahaha! Bara löpare förstår en löpare…

  Och gällande dusch, ni har ingen handikapp-toa med en liten handdusch tillgänglig? Det brukar kunna finnas en liten gömd handdusch på lite större handikapp-toaletter. Vet flera som använder det efter träningspass på lunchen. Vi har lyxen att ha både stort omklädningsrum, dusch och bastu så inget jag behöver fundera på. Här duschas det! :)

 • Svara
  Lisa
  20 januari, 2017 kl 12:56

  Du är så underbart rolig!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.