Aktuellt

Långpass extra allt

I oktober hade vi teambuilding med gymmet och jag bloggade om äventyret här.

Det var liksom min typ av ”fredagkväll på stan”. Roliga uppdrag att lösa som krävde både hjärna, mod och uppfinningsrikedom. Men jag saknade löparskorna och började filura på en vidareutveckling. Tänkte mig löpning mellan uppdragen, hur ännu mycket roligare det hade blivit. Och gärna långt. Som världens bästa sätt att pimpa långpasset.

Nämnde min lysande idé för företaget bakom aktiviteten och de gick bananas på tanken. Så nu finns även LÖPARRUNDAN i deras sortiment och jag har fått förmånen att få vara med på testrundan. Men jag vill inte springa helt ensam. Jag behöver ju ert sällskap (och era hjärnor!).

Den 12 februari går premiären och  tanken är att vi ska lyckas samla ihop minst 25 km. Men det beror förstås på hur snabbtänkt lag man hamnat i.

Jag har skapat ett evenemang på Facebook där mer information kommer efterhand. Klicka i ert intresse där så ni inte missar något viktigt. Typ var vi ska fika efteråt…

5 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  10 januari, 2017 kl 14:20

  Och det här problemet med att man alltid bor på fel plats… Fast jag anmälde mig som intresserad iaf, för det är jag ju :)

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2017 kl 08:25

   Värsta bästa anledningen till en skåneutflykt ju! ?

 • Svara
  Mari
  10 januari, 2017 kl 16:40

  Gud så kul. Heja dig :)

 • Svara
  Joanna S
  11 januari, 2017 kl 07:50

  Ahh så det är DU som är hjärnan bakom detta!? Kul!! ?✌

  • Svara
   Anna
   11 januari, 2017 kl 08:26

   Bakom löpversionen är jag! Det andra roliga är jag oskyldig till :) Du kommer väl?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.