Aktuellt

Garmin – den rafflande fortsättningen…

En snabb uppdatering i sagan om en försvunnen GPS. Jag förstår att ni gått och undrat. Inte kunnat koncentrera er på jobbet. Att hela er vakna tid upptagits av funderingar kring min försvunna klocka. Eller inte. 

Anyway. Jag hade förlikat mig med att jag förmodligen hade slängt den eller spolat ner den i toaletten. Att jag skulle behöva slösa mina sista matpengar på en ny och få svälta till nästa löning.  Så skulle jag bara kolla en sak i resväskan,  räkna antalet sportbh:ar. Vi snackar den viktiga utrustningen.

Så plötsligt ser jag något svart som sticker ut. Förvillande likt ett klockarmband…

DÄR var den. I resväskan, ungefär fem lager ner. Så nu vet ni var ni kan leta nästa gång ni blir av med något. Inget ställe är för bra för att vara sant…

4 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  20 december, 2016 kl 21:30

  ?? nu kan du nöta löparskor. För du valde väl inte högklackat och klänning till nyår?

 • Svara
  Mari
  21 december, 2016 kl 18:50

  Haha, bra där…bästa stället :)

 • Svara
  Richard Jack (RunSweden)
  21 december, 2016 kl 23:02

  Hahha! Är väl inte så konstigt ställe? Man packar ju ner det viktigaste först! :)

 • Svara
  Ingmarie
  22 december, 2016 kl 13:51

  Såklart! Så den inte skulle bli lämnad ensam hemma! :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.