Aktuellt

Throwback: julkalender 2015

Alltså åren bara går och det är inte långt till jul. Alla bloggare med hedern i behåll kommer att lägga upp snajsiga kalendrar. Antingen med övningar att roa sig med eller med fina utlottningspriser. Alla utom jag, för jag fick inte tummen ur. Som vanligt.

Fil-2015-12-15-09-56-07.jpg

Jag börjar få julfeeling. Om ni undrar varför jag bloggar om julkalendrar redan den elfte november. Det var när jag klickade hem min chokladkalender från Chocolatte som jag kom på att jag var för sent ute för att fixa min egen i år igen. Och hur jag imponeras av de som lyckas varje år.

Förra årets solklart roligaste julkalenderidé stod Träningsglädje-Sara för. Det var inga bestämda och påtvingade övningar bakom luckorna utan en helt anpassningsbar kalender där grejen var själva datumet. Jag klarade inte alla dagarna men hade mycket roligt på vägen. En throwback till julkalenderns bästa luckor:

Fem minuter jägarvila på dag 5. Tänkte göra om det på dag 10 men kom på bättre tankar…

Sju plankor på dag 7.

Åtta backintervaller på dag 8. Hade det inte varit för kalendern hade jag ALDRIG frivilligt satt mig på en cykel så här års! Får se om jag är lika modig i år!

På dag nio låg jag och gottade mig i en nio minuter savasana, medan jag uppmuntrade er att köra en lika lång on-the-minute. Härligt att låta andra jobba…

Bästa i hela kalendern: dag 10. 10 x 3 km löpning med trevliga fikastunder längs vägen.  Bästa bästa bästa! Jag kommer göra den igen. Kalender eller inte.

Dag 11 roade jag mig med 11 x 11 pushups. Försökte få med mig Fredrik men han kroknade på omgång fem och erbjöd sig sina tjänster som fotograf…

dag 14 tog jag en fjorton kilos kettlebell och traskade de tre våningarna upp till gymmet. Fjorton gånger. Tungt men kul. Uppe i soffan satt deltagarna från mitt just avverkade pass och hejade mig i mål.   Ett typiskt bra sätt att bättra på min image som halvknäpp…

Sara skrev häromveckan att hon inte skulle ordna någon kalender i år. Det gör inget. För jag tänker återanvända den gamla. Återbruk är inne har jag hört.  Och redan nu jobbar hjärncellerna för högtryck för att fylla den med så mycket kul som möjligt!

Det svåraste blir julafton på safari. Springa ikapp med 24 lejon är kanske inte att rekommendera…

6 Kommentarer

 • Svara
  Ida Aspviken
  11 november, 2016 kl 20:40

  Ja! Den julkalendern var grym!!
  Kanske också återanvänder den :D

  • Svara
   Anna
   12 november, 2016 kl 12:26

   Bästa ever! Slår alla chokladkalendrar i världen! Fast combon är bäst :)

 • Svara
  Ingmarie
  11 november, 2016 kl 20:52

  Julkalender? :-O Aldrig gjort och kommer troligtvis aldrig att göra… Ändå känner jag mig som en hyfsat seriös bloggare. ;-)

  • Svara
   Anna
   12 november, 2016 kl 13:26

   Du kunde ju lotta ut mighty sport varje dag hela månaden :)

 • Svara
  caroline
  14 november, 2016 kl 19:54

  Åhh minns tillbaka på den 10e :)

  • Svara
   Anna
   15 november, 2016 kl 09:44

   Minns på du… och ladda för favorit-i-repris :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.