Aktuellt

Teve-tipset!

Tidpunkten för tevetips är förmodligen sämst möjligt vald. Måndag morgon. När ni ska kavla upp ärmarna och vara effektiva på jobbet. Men jag är inte känd för att kunna hålla på roliga saker. Så här har ni. Stäng dörren, dra för persiennerna och säg åt chefen att ni sitter i viktigt möte… eller nått! 

vetenskapsstudion

Vetenskapsstudion pratar löpning. Inget jättenytt under solen men ändå lite småmysigt så här på en måndag. För dig som vill veta lite mer om steglängd, stegfrekvens, löpning i terräng och vad löpningen har för effekter i hjärnan.

Själv blev jag sugen på ett äkta hejdundrandes runner’s high! Det var liksom inte igår. När Vänsterbenet styr skeppet och bestämmer distans hinner jag ju knappt bli varm på rundorna. Hoppas få tillbaka kaptensmössan snart igen!

6 Kommentarer

 • Svara
  Richard Jack (RunSweden)
  7 november, 2016 kl 14:11

  Det var ett intressant litet program. Jag känner att jag vill veta mer om den där Fredrik Gustavssons forskning. Känner du till honom sedan tidigare?
  Ja och det var ett tag sedan man hade runners high. Hoppas på att Kristianstad Trail om två veckor kan bjussa på lite sånt.

  • Svara
   Anna
   7 november, 2016 kl 14:21

   Nej, jag känner inte till honom sedan tidigare, man får kanske googla lite! Han verkar ha ett grymt roligt jobb i alla fall :) Tvivlar på att det blir runners high i Kristianstad. Dels lär jag ha för ont i benet för det och dels lär det finnas för mycket hinder i vägen för den där totalt avslappnade lyckolöpningen :)

 • Svara
  Ingmarie
  7 november, 2016 kl 20:46

  Värt att kolla på alltså? Hoppas f.ö ditt vänsterben vill vara med i matchen snart…

  • Svara
   Anna
   8 november, 2016 kl 07:21

   Fick lite bakslag på benet men hoppas det återhämtar sig. Programmet är småmysigt men inte så mycket nytt för den som redan är insatt. Men lite omväxling till Trump och Clinton :)

 • Svara
  Mia
  8 november, 2016 kl 09:50

  TV, vad är det? Men okej då jag ska ge detta fenomen ett försök…

  • Svara
   Anna
   8 november, 2016 kl 10:59

   Alltså, det var ju när jag var i din sits jag tittade som mest på teve. Mellan klockan 3 och 4 på natten med en vaken bebis! Skillnaden var att det bara fanns KVINNOFÄNGELSET att titta på dåförtiden… Den här är roligare :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.