Aktuellt

Lästips på en lördag!

Vi planerar julens Sydafrikaresa just nu. Både de vanliga turistgrejerna men (minst) lika mycket löparrundor, restauranger och kaffebarer.

Ingen resa utan löpning…

När vi berättar för barnen om loppet de ska springa med oss i sydafrikanska vildmarken, tycker de att vi är helt knäppa.  Och då har vi ändå inte berättat om den löpande sightseeingen och trailspåren vi just fått nys om.

Trots barnens ifrågasättande är det i alla fall en skönt att jag och Fredrik är inne på samma bana. Jag undrar hur det hade varit att vara gift med någon som inte alls gillade att träna. Som inte hade förstått nödvändigheten i att springa tomteklädd genom Malmö i december. Eller som trott att definitionen på Luciatåg är vitklädda tjejer med ljus i hår, och inte ett löpande gäng med pannlampor, letandes reflexer i en skog….

Helsinborgmarathon-Simon har bloggat om förhållandet där inte båda är träningsnördar, förhållandet mellan Löparen och Livsnjutaren. Mycket igenkänning och kul läsning på en lördag. In och skratta!

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.