Aktuellt

Vilken mara blir nästa?

Knappt hinner jag över mållinjen innan jag börjar fundera på nästa mara. Det finns en grym tjusning med 42 km som jag inte riktigt får nog av.  Helsingborg 2017 är ju redan bokad. Precis som Helsingborg 2018,2019… och hela vägen 2043. Men det finns ju vårar också. Som ska förgyllas. Men vilken mara ska man välja?

Kenth lockar med Boston. Med en kvaltid som jag dessutom klarar med 18 minuters marginal. Ett lopp att rankar högre än självaste New York. Jag går igång på alla cylindrar. Lockar familjen med amerikansk påsk, men ingen nappar. De säger att vi borde lägga pengarna på nytt kök. Sen där blev tonåringar förnuftiga liksom? Och äkta män?

Terese springer London 2017. Det verkar också coolt. Lite närmare och förhoppningsvis aningen billigare. Så man har råd med ny köksmatta i alla fall…

Jag behöver mer inspo. Har du något favoritmaraton att dela av dig av. Var som helst och hur som helst. Alla tips mottages tacksamt!

 

22 Kommentarer

 • Svara
  Lisa
  7 september, 2016 kl 17:31

  Jag springer inte maraton men min man har sprungit Boston och älskade det. Vi har bott där i 2 år och det är verkligen USAs bästa och mysigaste stad. Mycket trevlig att besöka för turister. Så sälj in det till familjen så kan du springa ditt lopp!

  • Svara
   Anna
   8 september, 2016 kl 11:51

   Ååååå! Nu blev jag ju inte mindre sugen. Jag låter dem läsa vad du skrev och hoppas att de mjuknar lite…. Annars får jag åka själv. Det blir ju bara 25% av kostnaden. Så kan de köpa kök för sina 75%…. :)

 • Svara
  bella
  7 september, 2016 kl 17:52

  Jag hade definitivt sprungit Boston, dessutom så kvalar du in (grattis!) med god marginal. Annars finns ju Tromsös maraton, http://www.msm.no/midnight-sun-marathon.242498.no.html, Loch Ness maraton http://www.lochnessmarathon.com/ för att nämna några.

  • Svara
   Anna
   8 september, 2016 kl 11:52

   Sjöodjur…. vågar man det? Kul tips, ska genast in och kolla! Tack!

 • Svara
  Christine
  7 september, 2016 kl 18:28

  Jag har inte sprungit ett maraton bara halvmaraton, men min dröm är att gylla bilen o åka upp till Trömsö, för Midnight Sun Maraton?.

  • Svara
   Anna
   8 september, 2016 kl 11:52

   Låter ju onekligen vackert! Till och med jag kanske orkar hålla mig vaken när det är ljust mitt i natten :)

 • Svara
  Hans Broomé
  7 september, 2016 kl 21:04

  Eftersom det verkar som vi följs åt (fick du min HbgM2015-farthållarkeps som jag lämnade till nummerlappsutdelarna på Sylvesterloppet?) så tycker jag att du kan komma till Paris i April.
  / Hasse

  • Svara
   Anna
   7 september, 2016 kl 22:15

   Nej det var en Stig som kontaktade mig och sa att han hade den. Sen skulle själva överlämningen ske och vi lyckades liksom inte få till det, och sen glömdes det bort. Men nu mailade jag faktiskt för att kolla om han har den kvar. Den var ju rysligt fin… Tack för att du tänkte på mig! Nu ska jag googla Paris!

 • Svara
  Rund är också en form!
  7 september, 2016 kl 21:41

  Hehe! Man blir nog lätt miljöskadad. Du jagar också nya lopp / maror? :-)

  • Svara
   Anna
   8 september, 2016 kl 11:53

   Jajaemen, man kan inte få för många!

 • Svara
  Ingmarie
  7 september, 2016 kl 23:08

  Om de inte vill med till Boston kan jag LÄTT vara deras stand in!

  • Svara
   Anna
   8 september, 2016 kl 11:54

   Det är ju kanon! Det blir ju mycket billigare i familjeekonomin om dom stannar hemma. Så är köket på plats när jag kommer hem…. Får se vad de tycker om den idén :)

 • Svara
  Eva
  8 september, 2016 kl 06:03

  Jag tipsar gärna om Wien marathon som jag sprang härom året. Vacker och lättsprungen bana i hjärtat av Wien och mycket bra arrangemang runtomkring. Går i april.
  Med vänlig hälsning Eva

  • Svara
   Anna
   8 september, 2016 kl 11:54

   tack så mycket för tips! Jag ska genast in och läsa! Har aldrig varit i Wien.

 • Svara
  Mia
  8 september, 2016 kl 08:27

  Skogsmaran är min favorit. Skatås-Hindås. Fast det är jättesnart, typ i början av oktober. Kanske rida på din nuvarande fina form? Blir ingen start för mig i år så det blir ont om konkurrens…

  • Svara
   Anna
   8 september, 2016 kl 11:55

   Låter jättenajs. Men lite nära inpå. Känner mig mer som tant agda än som någon med fin form :)

 • Svara
  Emma
  8 september, 2016 kl 09:05

  Åh nu blev jag sugen på att springa i Wien. Jag skulle ju tipsa dig och inte få tips själv… ;-).
  Nära och billigt för dig (om du inte får med dig familjen till Boston vilket låter tusen gånger roligare) vore Köpenhamn. Jag sprang den för några år sedan och tyckte det var ett bra och roligt lopp.

  • Svara
   Anna
   8 september, 2016 kl 11:56

   Köpenhamn ska jag testa någongång. har bara inte blivit av, det ligger liksom för nära. Men jag var springande hejarklack ett år och det verkar kanonfint. Så, det är inte omöjligt att jag slår till på den!

 • Svara
  egenkbtLisa
  8 september, 2016 kl 15:15

  Prag! Världens vackraste stad, särskilt på våren. Har ett sjukt bra hotelltips om du är intresserad också. Eller Edinboruogh.
  Jag har inte sprungit något av loppen, men de står på min lista. Annars är Stockholm alltid rätt, nu ryktas ju dessutom om delvis ny bana (de måste ju med ombyggnaden av Slussen)

  • Svara
   Anna
   9 september, 2016 kl 14:29

   Å vad spännande. Det får jag kolla upp! Och Stockholm lockar alltid förstås. Hade varit kul att få köra en femte gång där. Blir spännande att se banan.

 • Svara
  Cecilia
  9 september, 2016 kl 06:20

  Rom maraton för en cappuccino före, under och efter loppet?

  • Svara
   Anna
   9 september, 2016 kl 14:30

   Jag vill ha minst två efter :) Älskar ju Rom!!! Sprang du det nu när du var där?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.