Aktuellt

Vad man gör när man inte springer Lidingöloppet…

Idag är ingen vanlig dag, idag är det Lidingöloppsdag. Och ALLA är där. Utom de som är i Berlin…

lidingo

Silvermedaljen bärgad. 2010 var året.

Och här sitter jag. För att inte dö av avundsjuka har jag gjort mitt bästa för att ha en minst lika bra lördag som gänget i Abborrbacken. Så här:

Spinning 75 minuter i jämn härlig intensitet. Inga toppar, ingen vila, bara det där malande härliga rätt igenom. Det långsamma igångkickandet av kroppen och den totala känslan av styrka och uthållighet när när passet närmar sig sitt slut. Känslan av att vara en ostoppbar maskin. Runner’s high på en spinningcykel.

Body Pump. Nya releasen. Med glittriga instruktörer och partystämning i salen dödade jag precis mina bröstmuskler. Jag kommer inte kunna röra mig i morgon. Det fanns INGEN vila i den låten. I övrigt överlevde jag…

Två cappuccino innan klockan 14. Precis som det ska vara. Kunde fortfarande lyfta koppen. Det blir värre i morgon!

Medan armarna fortfarande fungerade passade jag på att äta croissant också. Man får vara glad så länge det går…

Men jag kan inte helt låtsas som om Lidingö inte finns. Därför sitter jag och refreshar resultatlistan. Och håller koll på att alla sköter sig. Att ingen jag känner dör i Abborrbacken eller slår min medaljtid från 2010

Go alla löpare go! Jag har kolhydratladdat med en croissant för er skull!

6 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga - Ida
  24 september, 2016 kl 16:08

  Just det, ny bodypumprelease! Ska försöka testa den till veckan!

  • Svara
   Anna
   25 september, 2016 kl 17:30

   Insidertips: var inte kaxig på bröstlåten…. Och plocka av några ton jämfört med förra releasen….

 • Svara
  Ingmarie
  24 september, 2016 kl 20:30

  Nästa år!!!

  • Svara
   Anna
   25 september, 2016 kl 17:30

   Om vänsterbenet tillåter så JA!

 • Svara
  Joanna S
  25 september, 2016 kl 09:16

  Wow en silvermedalj!! Vad imponerande ?Jag sprang för första gången igår och tyckte det var ett fantastiskt lopp! ☺? Och jag tog alla backarna utan större problem (måste varit din mentala croissants förtjänst ?)

  • Svara
   Anna
   25 september, 2016 kl 17:29

   Men hallå,du sprang på 2.12 enligt resultatlistan???? Det är ju silvermedalj för herrar?!?!?! Eld i brallan that is. Jag måste äta fler croissanter!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.