Aktuellt

Tröttsöndag

Jag är trött idag. För att det blivit sent två kvällar i rad och för att jag ändå vaknar 06.20. Jag antar att det är ett pensionärstecken men så är det. Jag kan inte sova länge. Tog en underbart vacker promenad i morse men i övrig har jag mest såsat omkring. Från långt under filten kommer dagens tre-lista. Lånad från Nina

fil-2016-09-18-16-56-10

Tre saker jag ser framemot:
Att åka till Sydafrika i jul. Safari. Löpning. Vandring. Taffelberg och kaffebarer.
Att gå på matrunda i Lund. 10 restauranger på en kväll, 10 smakprover. Kan inte bli fel!
Att åka till Umeå i oktober. Via Stockholm…

Tre saker jag inte kan vara utan:
Mat
Familjen
Löpning
Mjukisbyxor (äsch nu blev det fyra…)

Tre saker jag hoppas blir verklighet:
Att jag lyckas hitta stället på jorden som har både skog, hav, kaffebarer och civilisation. Att flytta till…
Att någon ger mig en lägenhet i Spanien där jag kan överleva vintern.
Att jag får springa New York marathon igen. Eller Boston.

Tre saker jag inte gillar:
Kräftor
Missunnsamhet, skitsnack och avundsjuka
Dåligt väder

Tre saker jag blir lugn av:
Massage
En cappuccino
Att vara hemma

Tre saker jag blir stressad av:
Bilköer och försenade tåg
Folk som äter snabbt
Messenger-pling i telefonen (speciellt när jag äter)
Folk som bara sitter på halva rumpan. Som alltid ser ut att vara på väg. (Nej nu blev det fyra igen..)

Tre saker jag ska göra i veckan:
Fira Fredriks födelsedag
Gå till naprapaten och hoppas på underverk
Vänta på viktiga mail

Ha en fantastisk söndag alla. Nu vilar jag vidare.

17 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  18 september, 2016 kl 18:48

  Tack för att du inte heller producerat så mycket idag! Slösöndag it is. Rätt skönt men ändå inte… Tur att det är måndag imorgon.

  • Svara
   Anna
   19 september, 2016 kl 07:16

   Så kluven till slösöndag. Soffan är skön men jag ogillar att känna mig trött! Nu är det friska nya måndags-tag :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  18 september, 2016 kl 20:00

  Rolig läsning.
  AFRIKA!! Coolt! :-D

  • Svara
   Anna
   19 september, 2016 kl 07:17

   Ja det ska bli grymt! Har hittat jättefina boenden men lurat barnen att vi ska bo i tält utan toa…. Riskfritt att skriva det här, de skulle aldrig läsa min blogg :)

 • Svara
  Mari
  18 september, 2016 kl 20:29

  :) Härliga du!
  Men du behöver inte känna dig ensam, jag är likadan…oavsett när jag somnar så vaknar jag 06.50. Jämt. Fattar inte vad som är fel. När jag någon gång, typ aldrig, sover till typ 08. Då är det någon förkylning eller annat på gång….eller ett himla stort kors i taket.

  • Svara
   Anna
   19 september, 2016 kl 07:19

   Lycka är att sova till åtta. Enda gången det händer är om jag sovit knalldåligt i en vecka. Vi snackar en gång varannat år typ. Fast då tycker jag å andra sidan att hela dagen har gått :)

 • Svara
  Ingmarie
  18 september, 2016 kl 20:36

  För lite sömn kan knäcka även den bästa. Jag fick lov att skippa swimrunträningen i tisdags kväll just därför och du vet ju hur mycket jag gillar det. Då är jag TRÖTT. Vila duktigt så är du snart på banan igen!
  (Afrika låter hur härligt som helst b t w!)

  • Svara
   Anna
   19 september, 2016 kl 07:19

   Gick och la mig klockan 22 och sov som en sten till 06.20. Nu är jag en ny människa!

   • Svara
    Ingmarie
    19 september, 2016 kl 22:34

    Man får säga vad man vill om oss men vi är jäkligt lättkurerade. :-D

 • Svara
  Rebecca
  18 september, 2016 kl 22:18

  ”Att jag lyckas hitta stället på jorden som har både skog, hav, kaffebarer och civilisation. Att flytta till…”

  Nu ska jag inte vara sån, men allt det där har du i Helsingborg. Bor du på Tågaborg så har du fina Pålsjöskog på ena hållet, och så havet praktiskt precis bredvid. Kaffebarer och civilisation får man på köpet här också :)

  • Svara
   Anna
   19 september, 2016 kl 07:22

   Jo, det är jag väldans medveten om :) Därför drömmer jag om HBG i smyg. Speciellt när jag sprungit marathon där eller ser dina fb-inlägg med löparskor längs vattnet :) Sa faktiskt till Fredrik bara häromdagen att jag skulle kontakta dig och höra hur ni trivdes…. och om du hade några bra tips om var man ska/ska inte bo :) Så bli inte förvånad om det plingar till i messenger….

   • Svara
    Rebecca
    19 september, 2016 kl 09:28

    Lätt Tågaborg! :)

 • Svara
  Hallå måndag! |
  19 september, 2016 kl 10:38

  […] Anna bjöd på en bra blogglista. Och alla vet väl att bra blogglistor är som gjorda för stöld? […]

 • Svara
  Nina
  19 september, 2016 kl 21:01

  Jamenjaa, gotta love denna lista! Glad att du hakade på, så jag får ooh h aah:a mej över er Sydafrikajul och nicka instämmande på flera gemensamheter vi har :)

  • Svara
   Anna
   20 september, 2016 kl 07:16

   Ja, den blir grym! Som jag längtar :)

 • Svara
  Märta
  20 september, 2016 kl 07:35

  Wow den där matnatten i Lund låter riktigt intressant. 10 olika mat på en kväll, det är ju himmelriket :-) Jag attackmailade en kompis om det så fort jag hade läst det, sen glömde jag läsa resten av ditt inlägg. Haha, du får lägga såna intressanta saker i slutet av inlägg om du vill att vi matvrak ska läsa vidare ;-)

  • Svara
   Anna
   20 september, 2016 kl 15:18

   Himmelriket it is! Längtar ihjäl mig! Tack för bloggcoachningen, fr om nu blir det ingen mat i början av inlägget…. :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.