Aktuellt

September – nu börjar det!

Det bästa med september, förutom högsommarvärmen, är att det äntligen har blivit dags att kicka igång planeringen inför Stävie Trail 2017!

fil-2016-09-14-17-43-25

Ragga sponsorer, fixa facebookevenemang, starta insta-konto. Äta, fika, träffas, planera. Datum är satt. Den 5 mars smäller det. Stävie trail, fjärde upplagan.

Jag ser framemot kontakten med 800 glada löpare. Ser framemot att dekorera skogen i färgglada snitslar. (Eller som vi säger i Stävie: SCHNITZLAR).  Att ordna bästa möjliga lopp i minsta möjliga skog. Jag vet att jag kommer ligga som en trött hög på golvet söndagen den 5 mars. Men tills dess ska jag ha så galet skoj. Jag och Sarah. Det bästa teamet.

Ibland funderar jag på att söka ”riktiga” jobb. Ibland är jag så fullständigt nöjd med mina miljoner arbetsgivare, mitt egna företag, och det alldeles oförutsägbara och galet varierande liv jag har. Men lite färre klädombyten per dag hade inte varit att förakta…

15 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  14 september, 2016 kl 18:32

  Gud så kul! Kanske något jag måste prata med ”Sälen-gänget” om :)

  • Svara
   Anna
   15 september, 2016 kl 10:14

   Det tycker jag! Skåne är som vackrast i mars…. (nu ljög jag igen…) och loppet är jättemysigt! Annars gör jag mitt bästa för att lura ner er till Helsingborg marathon. Då kan vi ha värsta blogghelgen i Helsingborg!

   • Svara
    Mari
    16 september, 2016 kl 08:39

    :) Detta kan bli kul. Antingen trail eller maran. (hm, att jag ens nämnt maran är galet haha). Men sjukt kul vore det :)

    • Svara
     Anna
     16 september, 2016 kl 11:27

     Eller hur!? Kul är bara förnamnet :)

  • Svara
   Rund är också en form!
   15 september, 2016 kl 18:36

   Jag tänkte samma sak, när jag såg din kommentar….. Hihi! :-D

 • Svara
  Hanna
  14 september, 2016 kl 22:02

  Vad kul det låter!

  • Svara
   Anna
   15 september, 2016 kl 10:14

   Att fixa lopp är det roligaste roliga! Jag riktigt längtar!

 • Svara
  andreas
  14 september, 2016 kl 22:11

  är det inte sånt de äter i tyskland; wienerschnitzlar?

  • Svara
   Anna
   15 september, 2016 kl 10:15

   Det är precis sånna vi har i träden! Eller inte. Men vi lyckas aldrig lära oss att säga rätt…

 • Svara
  Ingmarie
  14 september, 2016 kl 22:21

  Precis samma tanke jag hade i dag. Alla dessa olika kläder man ska hålla ordning på. Fördel med ex landstinget. Same same. (Man behöver inte ens tvätta!!!) Men också väldigt mycket oflexiblare…

  • Svara
   Anna
   15 september, 2016 kl 10:17

   Så praktiskt!! Jag gillar ju flexibiliteten även om det kan bli too much i bland. Vanligtjobb-tankarna kommer och går och det kommer de förmodligen göra så länge jag fnattar runt så här. Samtidigt som jag hade blivit galen om den enda springtiden på dygnet var efter kl 19. Då sover ju jag…

 • Svara
  Mia
  15 september, 2016 kl 09:38

  Nej gör det du gör. Jag vill aldrig mer ha ett riktigt jobb… Undrar dock vad jag ska göra istället :D

  • Svara
   Anna
   15 september, 2016 kl 10:19

   Tack för din kommentar. Skönt att höra att gräset inte är knallgrönt på de riktiga jobben heller. Mitt gräs är grönt, men ibland hade det varit skönt att sitta still. På samma plats. Fast när jag tänker igenom det, vad det innebär med långa dagar, rutiner och oflexibilitet brukar det landa med att jag tycker det är rätt skönt med det här kaotiska… Och du har ju en hel föräldraledighet att hinna tänka på roliga möjligheter! :)

 • Svara
  Marie
  15 september, 2016 kl 10:06

  Tycker du verkar ha världens roligaste jobb! ?

  • Svara
   Anna
   15 september, 2016 kl 10:23

   Det har jag också. Jag älskar det. Men det är lite hattigt ibland. Vet inte om man någon gång lär sig planera så man slipper lite av transporttiderna, ombytena och dötid mellan uppdrag. Men det är ett konststycke… Jag har i alla fall lärt mig att inte jobba på söndagarna! Nu ska jag bara lära mig att inte kolla mailen efter 22 :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.