Aktuellt

Runner’s convention – the invalido way…

Jag ska till Göteborg och Runner’s convention nästa helg. Förra årets upplaga var en höjdare och jag har sett framemot uppföljaren. 

Jag var lite mer hard core förra året…

Såklart har jag bokat de pass som ger mest pang för pengarna: löpning, löpstyrka, spänst, trail och mjölksyra. Men mitt vänsterben har lagt in sitt veto. Menar att föreläsningar är jättetrevligt och något jag borde överväga. Att sitta på rumpan och ha det bra. Käka rawfoodbollar och pilla navel. Jag lyssnar såklart på benet, men inser snabbt att titeln på föreläsningen ”Stark och skadefri” känns som ett hån. Och ”kärlek till löpning” riskerar att bli en timmes självplågeri…

Det är säkert galet bra föreläsningar,  men att köra till Göteborg för nöta rumpan på en stol känns sådär. Det ger inte samma tillfredsställelse i själen.

Jag förhandlar vidare med benet. Kanske provar att byta de rena löppassen mot styrkepass. För sånt funkar av någon anledning. Jag kan studsa upp på en stepbräda tills mjölksyran sprutar ur öronen och göra knäböj till benen skakar. Men en yogisk framåtfällning hugger som knivar och gör att yogaklasserna också går bort. Föreläsningar och styrka it is. Runner’s convention 2016 – the invalido way.

Ska du dit? Och vill du dra mig i  rullstol på trailpasset….?

3 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  23 september, 2016 kl 21:11

  Ska inte dit men om du kommer till 0a land lovar jag roa dig på något (svettigt) vis. :-)

 • Svara
  Joanna S
  24 september, 2016 kl 06:38

  Jag drar dig gärna i rullstol! ? Mer trail för pengarna för mig ???

 • Svara
  Mari
  24 september, 2016 kl 10:03

  Låter onekligen som ett härligt konvent, men hmm…synd på benet. Men tror nog att du får en bra dag trots det :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.