Aktuellt

Konsten att ta en selfie

Skrattattack på en tisdag:

Personligen är jag inte helt bekväm med själva selfie-grejen på gym. Jag vill ju såklart ha en bild för att visa världen att jag minsann tränat.  För det som inte syns på insta har ju liksom inte hänt… Men jag vill aldrig i livet avbryta min träning för en bild. Och jag vill aldrig i världen att någon ska se när jag står och fånar mig framför en spegel eller flexar en obefintlig biceps.

Därför blir bilden tagen EFTER träningen. Om jag kommer ihåg. Förpassar mig själv långt in i ett mörkt hörn. Där ingen ser mig, men där bilden å andra sidan blir  grynig, mörk och ful. Så att jag liksom inte syns där heller.

Har inte tiden att piffa med håret,  ankputa med läpparna eller  att spänna den där bicepsen. För tänk om någon kommer. Jag plockar upp mobilen och knäpper, och lägger snabbt undan den igen. Vrider på huvudet några varv för att försäkra mig om att ingen såg. När jag kommer hem kollar jag på bilden och slänger den.

Ingen annan vet att jag tränat. Fast jag vet. Och det måste ju vara huvudsaken.

18 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  20 september, 2016 kl 08:01

  Hahaha…jag dör… :) Jag gillar inte heller att fota inne på gymmet, händer typ aldrig. Ute i skogen funkar det bättre men avbryta träningen, njaa…. det blir ofta efteråt =)

  • Svara
   Anna
   20 september, 2016 kl 15:14

   Jag dog också. Typ skrattade ihjäl mig och låg dubbelvikt.. Nu har jag rätat ut mig och kommit till sans. Börjat öva duckfejs till min nästa selfie. Eller inte :)

   • Svara
    Mari
    20 september, 2016 kl 20:07

    Haha…var tvungen att kolla igen :)

 • Svara
  Mia
  20 september, 2016 kl 09:24

  Gymmet = bara om jag är helt själv = jag mörkar typ för omvärlden att jag styrketränar ibland :D

  • Svara
   Anna
   20 september, 2016 kl 15:16

   Ja man ska inte avslöja allt…. :) Cykelbilder blir också sjukt fula. Klär inte i cykelhjälm. Inte i coola solbrillor heller. Därför vet ingen att jag cyklar heller….

 • Svara
  Rund är också en form!
  20 september, 2016 kl 20:55

  Tar inga ”uppenbara” selfies på gymmet!
  Däremot smygtar jag bilder, oftast spegelbilden för då kan man NÄSTAN låtsas bara ta upp mobilen och läsa något på fejjan (om man är snabb). ;-)

  • Svara
   Anna
   21 september, 2016 kl 14:37

   Haha. Då får du inte ha något KNÄPP-ljud på när bilden tas. För då är du avslöjad direkt :)

   • Svara
    Rund är också en form!
    21 september, 2016 kl 15:40

    Har ALDRIG på knäppljudet. Varför ska man ha det? ;-)

    • Svara
     Anna
     21 september, 2016 kl 16:25

     Jag vet inte. Men det är väldans många som har :)

 • Svara
  Katta Bucketlife
  20 september, 2016 kl 21:38

  Haha, hög igenkänning! Kanske kan man ställa bort mobilen en bit, filma/slå på selftimer och låtsas som att det inte är ens egen om nån kommer?

  • Svara
   Anna
   21 september, 2016 kl 14:38

   Härligt med kreativa förslag! Den funkar nog :) Bara ingen tar den och lämnar in den i kvarglömtlådan….

 • Svara
  Katta Bucketlife
  20 september, 2016 kl 21:40

  Känner att jag måste förtydliga bara: igenkänning på ditt dilemma, inte filmen. Haha.

  • Svara
   Anna
   21 september, 2016 kl 14:39

   Haha! Tack för förtydligandet. Så jag inte gått omkring och tänkt konstiga tankar om dina gymvanor :)

 • Svara
  Märta
  21 september, 2016 kl 10:00

  Hahaha :-) Jag vågar knappt ta selfies när jag är själv ute i skogen. Hade ALDRIG ställt mig bland folk på gymmet och poserat. Men så får man ju en ansiktsfattig blogg, men så får det vara.

  • Svara
   Anna
   21 september, 2016 kl 14:40

   Inte jag heller! Och så fort jag liksom ställt mig i foto-position så börjar det rassla i något löv. Så blir jag livrädd att det är någon som ser mig fast det i 99% av fallen är en fågel eller en vindpust….

 • Svara
  marinaefbg
  21 september, 2016 kl 21:05

  Äh, om nån har tid att bry sig om vad jag gör med mobilen borde dom ägna sig mer åt sin träning tycker jag ;-) Det borde ju rimligtvis vara pinsammare att publicera än att ta bilden så ;-) Jag fotar både övningar och rena ”kolla vad snygg jag är”-selfies. Jag är gammal nog att skita i vad andra tycker och göra det jag vill och känner för, livet är för kort för att nojja över andras åsikter. Min blogg är smockfull med mina selfies :-D Och det är jag stolt över! #fuckjante som jag brukar säga.

  • Svara
   Anna
   22 september, 2016 kl 10:36

   Haha. Cool du är! Fast jag tror inte det är för att du är ”tillräckligt gammal” utan för att du är tillräckligt ung! Det är nog vi lastgamla som tycker det är pinsamt. De yngre verkar inte alls bry sig :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.