Aktuellt

Hej onsdag!

Det spretar idag. Tankarna liksom. Jobben. Många bollar i luften heter det visst i ansökningsbreven, för mig känns det mer som fyrverkeri i hjärnkontoret. Försöker hålla tråden.

IMG_0420.jpg

Jämför kalkyler. Racetimer vs Neptron. Vilket tidtagningssystem ger mest (bäst…) resultat för pengarna? Hur jämför man krav på elverk med krav på fika och tak över huvudet? (Fika låter ju onekligen roligare än elverk, men det hör kanske inte hit…)

Ett pling från messenger. ”Ring XX för diskussion om sponsring”. Gaah. Spännande. Kan inte hålla mig. Släpper tidtagningen och slänger mig på telefonen. Upptaget. Vakuum. Vad gör jag nu? Väntar på att XX ska prata klart eller tar mig an ny uppgift? Eller bör jag fortsätta med den gamla…

Funderar. Sa naprapaten verkligen att Vänsterbenet checkat ut fullständigt? Kan det vara så illa?  Tur att hon kunde kicka igång det igen.

Pling i mailen. ”Välj din lunch till runner’s convention”. Kyckling och feta eller vegetariskt med rödbetor och getost. Vill ha vego men gillar inte get. Måste livet vara fyllt av sånna tunga beslut? Vad är det för fel på rödbetor och feta? Men jag får var glad att det i alla fall bara är en sorts skor som erbjuds på konventet i år. Så jag slipper välja där med.

Provar ringa sponsorn igen. Upptaget. Men hallå, hur länge får man prata? Jag tycker tonårsdottern pratar länge, men den här sponsorn vinner rejset med hästlängder.

Just ja. Måste sätta ihop ett cirkelpass till i morgon. Som går fort att duka undan för jag kommer ha bråttom till tåget. Inte en massa redskap alltså. Fast jag vill ju göra den där grymma kettlebellövningen, boxövningarna, och marklyften. Hoppen över brädorna. Redskap alltså. Från flera salar på flera våningar. Tar en evighet att städa undan. Vad händer om jag missar tåget? Då missar jag min morgoncappuccino. Inte värt. Träning med egen kroppsvikt ska vara inne har jag hört….

Förresten. Bokade jag verkligen nästa tid hos naprapaten samtidigt som jag har löpteknik-kurs för Perstorp IF? Smart Anna. Hur tänkte du?

Måste komma ihåg att avboka. Fast just ja. Sponsorn. Måste ringa. Upptaget.

Och så ett blogginlägg på det. Och lite tåhävningar. Hej onsdag!

7 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  28 september, 2016 kl 17:17

  Liknar min onsdag lite. Inte alls samma grejer, hästlängder ifrån men rörigt. Ja tusan. Tidig dag, men jag måste tillbaka på jobbet. Möte mellan 18.30-21.00. Tackar! Hej onsdag. Snart helg!

  • Svara
   Anna
   29 september, 2016 kl 17:31

   Tur att det blev torsdag sen. Så vi får lugna ner oss lite :) Fast det var lite struligt idag med. Med en dator som uppdaterades i EN timme på bästa arbetstid. Snart helg…

   • Svara
    Mari
    29 september, 2016 kl 20:08

    Teknikens värld. Blir inte klok på den…

 • Svara
  Ingmarie
  28 september, 2016 kl 21:28

  Visst är det hääääärligt! Ingen risk våra hjärnor torkar ut. ;-)

  • Svara
   Anna
   29 september, 2016 kl 17:31

   Nej det händer inte… :)

 • Svara
  Mia
  29 september, 2016 kl 13:04

  Thank God för några månaders föräldraledighet och lökarliv, som jag i och för sig lyckas fylla rätt bra. Haha… Nu är det torsdag! Väntar spänt på uppdatering för att se hur läget är idag!

  • Svara
   Anna
   29 september, 2016 kl 17:32

   Idag har jag bara druckit cappuccino. Det är ju kaffets dag och sånt måste firas. Sen har jag väntat på en uppdaterande dator. Det är nästan stressigare än att stressa. Den där stapeln med 2% färdigt alltså….Efter en halvtimme!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.