Aktuellt

Spinner vidare – målgester!

Jag funderar vidare på mina målgester samtidigt som beskrivningar av era målgångar trillar in bland kommentarerna. Så tänker jag att jag skulle kunna sammanställa ett tjusigt galleri med målgester att inspireras av. Letar vilt i mina arkiv och hittar den här flashiga bilden…
Efter 75 km terräng må det vara förlåtet. 

uu mål

Men det hade varit roligt att se sonen med det perfekta steget och glädjen hos mamman bredvid. Det hade varit kul att se era spänstigaste hopp eller kullerbytan över mållinjen. Eller det kanske finns fler än Sara som vrickar foten på upploppet? (Läskigaste bilden ever…)

sara

Maila mig så ska ni få ett helt målgångsgalleri! Och jag själv förhoppningsvis lite inspiration till Helsingborg…

anna@piggelina.se it is. Coolaste målgång koras med ära och berömmelse på en helt oviktig blogg. Missa inte!

9 Kommentarer

 • Svara
  andreas
  17 augusti, 2016 kl 15:13

  Där va nån i OS häromdagen som dök in i mål och de blev ramaskri om de verkligen skulle vara tillåtet ”att kasta sig i mål” fast jag tror hon snubblade…

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2016 kl 07:59

   Haha. Taskigt om man inte skulle få snubbla. Det roligaste är dom som spexar och grejar hela målrakan och sen blir omsprungna på mållinjen :)

 • Svara
  Sara
  17 augusti, 2016 kl 20:23

  Den där bilden ja :) Helt klart min mest uppseendeväckande målgång. Mina målgångar brukar mest bestå av att fortsätta springa oförändrat

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2016 kl 08:00

   Den är grymt läskig. Jag får liksom ont i foten av att bara titta på bilden….

 • Svara
  Håkan
  17 augusti, 2016 kl 22:21

  Kolla den här målgången: https://www.youtube.com/watch?v=6FRYvssIAoM vid 2:07!

 • Svara
  Håkan
  18 augusti, 2016 kl 07:26

  Hoppsan! Nu såg jag att den målgången redan fanns i ditt tidigare inlägg om målgest, ber om ursäkt!

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2016 kl 07:29

   Den målgången kan man inte få för mycket av! Så himla grym! Jag måste börja öva….

 • Svara
  Tanja
  18 augusti, 2016 kl 08:12

  Aj, jag hör till dem som lyckas vricka vristerna med jämna mellanrum och det gör så ont att se den där bilden. Läste bloggen igår och nu spökar bilden på min näthinna. Du tänker väl inte publicera flera sådana där bilder? Jag får abstinensbesvär om jag inte får läsa din blogg men jag klarar nog inte fler så där hemska bilder….

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2016 kl 08:33

   Jag fick också ganska ont av bilden. Lovar att inte upprepa. Vill ju inte att du ska få hjärnspöken…. fast en eller annan blånagel eller blåsa lär säkert dyka upp. Jag kanske ska börja med varningstext :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.