Aktuellt

Ny pyjamas!

Idag har varit en sån där dag när jag betat av alla arbetsplatser på samma dag. När jag växlat ekonomijobb med löpcoachning och företagslöpning i en enda salig röra. När ombytena varit fler än jag kan räkna och väskan fyllts till bristningsgränsen trots att hälften glömts hemma…

Fil 2016-08-24 19 14 07

Men inte ens efter sju ombyten har jag riktigt fått nog. Då tar jag fram jokern ur ärmen, min nya Midnattsloppströja. Turkos it is och faktiskt ganska fin. Åttonde ombytet på plats och nu orkar jag inte mer. Jag kommer somna i tröjskrället…

Så. Känner ni lukten av gammal pyjamas på lördag så är det bara jag som inte fått av mig tröjan!

 

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.