Aktuellt

Kjolinvigning och tröjfunderingar

Snabbdistans på schemat. Jag sprang så jag såg stjärnor…

Man kan ha olika syften med sina pass. Att träna maximalt syreupptag eller uthållighet. Att njuta av naturen eller helt enkelt att inviga en ny kjol.

Idag var syftet kjol-invigning. Och visst är det lite extra kul att springa i nya kläder? Jag hade faktiskt sprillans nya strumpor också, och fick balansera outfitten med en väldans gammal t-shirt från Midnattsloppet 2014. Det kan ju inte vara hälsosamt med för mycket nytt på samma gång.

Hur som helst. Förra årets upplaga av Midnattsloppströjan är sedan länge förpassad till en karriär som sovtröja, då den var helt galet stor. I år beställde jag en mindre storlek och hoppas det blir bättre så. Årets tröja är turkos och jag kan inte bestämma mig om den är snygg. Det känns inte som den matchar mina nya stjärnor i alla fall. Men som sagt, nytt i garderoben är alltid kul!

Gillar du den turkosa tishan eller vilken färg hade du hellre haft?

10 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  11 augusti, 2016 kl 15:47

  Det är den finaste färg som jag har sprungit midnattsloppet i, jag har sju andra här hemma. Den kommer nog bli ny favorit

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2016 kl 23:03

   Sju?!? Har loppet ens funnits så länge? Här i Malmö är det bara typ fjärde gången eller nått. Min tredje! Hoppas också få sju tröjor en vacker dag :)

 • Svara
  Mari
  11 augusti, 2016 kl 19:02

  Snygga kläder på en snygg tjej :) Jag hade nog velat ha en röd tröja :)

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2016 kl 23:04

   Kunde vara fint! Hoppas på det till nästa år då!

 • Svara
  anneliten
  11 augusti, 2016 kl 19:28

  Hoppsan! Är en tröja från 2014 gammal… jag tror inte jag har något nyare än så i min träningsgarderob… Jo, förresten jag shoppade ju loss på Lululemon i somras :-)

  Hoppsan igen! Kan man sova i en Midnattsloppströja? fy vad läbbigt jag skulle tycka att det var… Vill ha bomull!

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2016 kl 23:07

   Haha, inte jättegammal, bara ganska :) Fast jag har många favoriter som är äldre en så. En halv nycm-kollektion från ett new york marathon 2012 som aldrig blev av… Sen har jag kvar mina allra första tights. Typ från 2003. Fast de har jag bara när jag går till naprapaten….

   Och nej, jag sover inte i träningskläder. Det var kvalificerat blogg-ljug. Den ligger längst ner i lådan och samlar damm. Sover gör jag också i bomull :)

 • Svara
  Malin
  12 augusti, 2016 kl 09:12

  Jag har sprungit sju lopp i Stockholm, där har loppet gått 30 gånger eller så. Åttonde springs på lördag

  • Svara
   Anna
   12 augusti, 2016 kl 10:55

   30 gånger?!?!? Shit vad vi är efter i Skåneland! Rena stenåldern! Men snart ska vi få bilar och teveapparater :)

 • Svara
  Ingmarie
  12 augusti, 2016 kl 21:20

  En stjärna ska såklart ha stjärnor!!! Ang tishan så vill jag helst inte springa i en ”lopp-tröja” ö h t. ;-)

  • Svara
   Anna
   13 augusti, 2016 kl 19:14

   Haha, fast en del är fina! De flesta inte…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.