Aktuellt

Höst!

Idag börjar barnen skolan. Det betyder att det per definition är höst. Ingen kunde vara ledsnare än jag. Jag är inte klar med sommaren…

Fast det finns fördelar med hösten och dess rutiner. Som att barnen inte äter lunch hemma och att man slipper dela med sig av middagsresterna. Som att det finns nya höstkollektioner att dregla över. Många lockas av höstmurriga vardagskläder och halsdukar. Dem har jag inte ägnat en tanke. Men Crafts nya höstkollektion fick mig att gå bananas.  Kolla in mina favoriter:

1 och 2. Craft cover jacket. Älsk på den blåa! Jag vet att vinröd är höstens innefärg men jag tror jag gillar den blå bättre. Eller vad fasen, de är grymma båda!

3. Cover warm skirt. En vinterkjol. ”Din bästa vän när det är som allra kallast”. Jag kan inte ha nog med vänner den tiden på året! Behöver!

4. Cover thermal tights. Vintertights. Jag hade två par svarta som jag, i en stund av sinnesförrvirring, sålde på sportloppis. Kvar har jag två par med orange nertill. Mycket svårmatchat. Jag behöver ett par svarta. Även om det är lika kul som att köpa strumpor…

Det här inlägget kan lukta sponsrat men så är det inte. Jag är eld och lågor i själ och hjärta. Glad för att det  finns något positivt med att sommaren är slut innan den ens började. Förutom att jag får mer lunch…

8 Kommentarer

 • Svara
  hopihopi
  18 augusti, 2016 kl 09:39

  Jag vill ha den vinröda jackan, jättefin! Härlig murrig i färgen, perfekt till höstrusket

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2016 kl 13:33

   Jättefin! Fanns som tröja också… det kommer bli en dyr höst… :)

 • Svara
  Ingmarie
  18 augusti, 2016 kl 21:05

  Nja… Inget av det där gick jag igång på. För mörkt…Och svart. För mig. :-) Jag vill ha rött, gult, orange, vitt och klara färger. :-) Fast kanske den blå jackan. :-)

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2016 kl 22:51

   Smaken är som baken! Tycker det är fint med svart kjol och färgglatt på tröjan. Gillar den blå! Sen tänker jag att jag inte alltid behöver se ut som en levande smällkaramell utan kan se lite stilig och vinröd ut i bland :)

 • Svara
  Hanna
  18 augusti, 2016 kl 21:25

  Vilka snygga kläder! Älskar Craft. :-)

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2016 kl 22:52

   Finns galet mycket fint. Som jag egentligen kanske inte behöver men som jag väldans gärna skulle vilja okynnes-shoppa :)

 • Svara
  FREEDOMtravel
  19 augusti, 2016 kl 11:09

  Det känns lite tråkigt att sommaren tog slut så fort. Jag har inte riktigt slutat hoppas på den ännu, haha. Men visst finns det positiva saker med hösten också!

  • Svara
   Anna
   19 augusti, 2016 kl 12:18

   Det ser ut att bli lite finare snart! Fast när man har gått in i höst-mode så känns det aldrig riktigt som det är sommar även om det är varmt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.