Aktuellt

Dagens träning: vila

Jag är jättesugen på att träna men det finns inget jag vill träna. Benen är slitna efter helgens långpass och gårdagens intervaller. Jag vill låta dem vila sig i form inför morgondagens snabbdistans. Därför brukar Body Pump sitta som en smäck såhär på en mellandag. Meeen. Body Pumpen blev inställd och det finns inget annat som passar.

HEJA SVERIGE!

HEJA SVERIGE! Idag taggar jag handboll istället för att träna!

 • Spinningen sliter på benen. Vill inte ha betongben på snabbdistans. Det är ju döden!
 • Det blåser för mycket för att cykla. Höll inte på ta mig hem från tåget!
 • Grit Strength ligger mitt i maten.
 • Cirkelpasset skulle innehålla mycket hopp och flås (fördel att känna instruktören så kan man få lite förhandsinfo…)
 • Styrketräning. Förvisso ett smart val för då kan jag ju BARA välja överkropp, men orka slåss på gymmet kvällstid. Ska jag styrketräna vill jag ha alla redskap för mig själv!
 • Hemmaträning. Kräver motivation och en avstängd mobiltelefon. Inga mail-blipp eller frågvisa barn. Check på ingen av punkterna.

Vän av ordning tycker jag är mesig nu. Klart det finns saker att träna. Klart jag kan stänga mailen och låta barnen städa badrummet. Klart jag kan trängas på gymmet som alla andra eller stångas i en äkta skånsk motvind. Fast just idag ville jag bara träna body pump. Och då tar jag mig friheten att strunta i alla alternativ, krypa ner under filten och kolla OS-handboll.

Ibland är det helt enkelt någon annans tur att svettas! Svettas du idag?

8 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  10 augusti, 2016 kl 20:04

  Japp, alla har vi sådana dagar. Har du mysigt där under filten? Jag kutade 5 km på löpbandet och stretchade sedan 20 min, hallåå?? När hände det sist liksom?? Skönt var det :)

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2016 kl 14:46

   Filten var grym. Egentligen borde jag krupit ur filten och stretchat 20 minuter som du! Det hade jag behövt…

 • Svara
  Märta
  10 augusti, 2016 kl 21:52

  Att krypa ner under filten ska inte underskattas :-)

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2016 kl 14:47

   Nej filten är kanoners! Fast det blev lite väl spännande där i handbollen och slutade väl inte helt som jag ville. Får ta en tur-filt nästa gång!

 • Svara
  Hanna
  11 augusti, 2016 kl 06:36

  Igår var jag ute i regnet och dömde fotboll. Idag ska jag också försöka träna något. Blir nog något lugnare, en joggingrunda i skogen och lite pilates. Jag är vän av hemmaträning och gymmet passar mig inte. Tänk så olika det kan vara.

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2016 kl 14:48

   Jogging och pilates lät som en bra kombo. Jag körde filt och mjukisbyxor. En annan höjdarkombo :)

 • Svara
  anneliten
  11 augusti, 2016 kl 14:29

  Vila är också bra :-)

  • Svara
   Anna
   11 augusti, 2016 kl 14:49

   Vila är gott! Speciellt när kroppen känns sliten. Då är det extra skönt. Tvångsvila pga för mycket att göra är det tråkigaste som finns :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.