Aktuellt

Spring!

Springklubben är en klubb för oss som vill ha tidningen Spring tillbaka. Varje dag presenteras en medlem på deras sida och idag var det visst min tur!

Här kan ni läsa mer om min taffliga vår och mina förhoppningar framåt. Vill du också ha en bra löpartidning i brevlådan kan du ju passa på att anmäla dig. I vecka 34 kommer första numret! 

Och till dig som hittat hit via Spring idag, varmt välkommen. Här har du en ostrukturerad och spontan blogg, med mycket löpning, en hel del fula bilder, rapporter från fantastiska löparresor och helt vanliga vardagar.  Du kommer inte få läsa om energidrycker och kosttillskott men det kan hända att ordet croissant används ibland. Liksom semla och cappuccino… 

Som sagt. Välkommen till mitt krypin, hoppas du ska trivas!  

4 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  4 juli, 2016 kl 16:25

  Vad kul! Ska hålla utkik efter tidningen :)

  • Svara
   Anna
   4 juli, 2016 kl 22:40

   Tidningen kommer inte att gå och köpa i affär utan trycks bara till de som är medlemmar. Så du inte kikar dig fördärvad :)

 • Svara
  Mia
  4 juli, 2016 kl 20:51

  du är sån jäkla kändis asså. måste åka till sälen nu så att jag kan få din autograf! :D

  • Svara
   Anna
   4 juli, 2016 kl 22:44

   Hahaha. Jag tänker mer att du kan åka till Sälen för att underhålla mig när hela familjen är ute i skogen och tramsar :) Eller nåt. Börjar få kalla fötter, vad fasen ska jag dit och göra liksom? :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.