Aktuellt

Mål med semestern

Jag har två mål med den här semestern:

 1. Att jämna ut min sport-bh-bränna
 2. Att bli av med min ankelstrumpsbränna

Fast kanske är det lite som att sudda ut sin identitet. Det är kanske jättedumt. Tänk om jag inte kommer att känna igen mig själv…

Fast jag inser att jag ändå inte kommer att lyckas. 

Idag gick vi långpromenad i gympaskor och bättrade på ankelstrumpsbrännan. Trettiofemgradig luft kräver mycket vatten och därmed ryggsäck. Min sportbh-bränna har förvisso mattats lite, men det vetetusan om en ryggsäcksbränna är bättre.

Att vara fåfäng har aldrig varit min grej. Jag kan lika gärna lägga ner mina mål…

4 Kommentarer

 • Svara
  Anneliten
  26 juli, 2016 kl 17:21

  Jag har uppnåt mitt mål – att måla staket. Många timmar tog det och nu har min fina bikini-bränna förvandlats till avklippta-jeans-bränna. Not so good-looking… Får bli nästa mål att få bort den ? I ditt fall måste jag säga att strumpbränna låter allvarligare än sporttopp-bränna ?

  • Svara
   Anna
   27 juli, 2016 kl 18:51

   Ja den är ingen höjdare… Jag gör mitt bästa för att bli av med den. Dottern har slagit till med plåsterbränna och den är inte så pjåkig den heller….

 • Svara
  Mari
  27 juli, 2016 kl 18:00

  Haha, känner igen det där. Framför allt ankelstrumpsbrännan =)

  • Svara
   Anna
   27 juli, 2016 kl 19:01

   Ja den är inte så snygg….Måste komma på en bättre bränna att skaffa mig :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.