Aktuellt

Busy doing nothing

Man vet att det är semester när man inte hinner blogga. När man inte hinner läsa andras bloggar och ännu mindre kommentera. När man inte ens får ågren för sina uteblivna inlägg, för att ändå ingen läser…

Fil 2016-07-16 18 14 42

Egentligen borde man ha mer tid att blogga när man är ledig hela dagen, men det funkar visst inte så. Idag blev bloggen brutalt nerprioriterad pga Pokemonjakt. Tills spelet plötsligt blev tillgängligt i Europa och hela systemet kraschade. Och det var kanske tur, annars hade jag fortfarande promenerat omkring och letat gula monster med snabel.

Men jag har inte bara gått omkring med mobilen hela dagen. Jag har Body Pumpat också. Och åkt tåg till Lund med mina barn för att dricka cappuccino. Det gäller att lära dem livets guldkorn. Dessutom fanns det många Poki stops i krokarna…

4 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga - Ida
  17 juli, 2016 kl 12:40

  Fick igång Pokemon Go igår kväll till slut, så jävla bra spel. Måste blogga om det snart, har så mycket att säga om det…. hehe :D

  • Svara
   Anna
   18 juli, 2016 kl 19:42

   Kör så det ryker :) Fast ta inte med den på löpturen….. blir så hattigt då :)

 • Svara
  Andreas
  18 juli, 2016 kl 19:11

  Kommer pokemon run snart tro?

  • Svara
   Anna
   18 juli, 2016 kl 19:42

   Förmodligen. Du kan ju dra igång ett i Kävlinge så vi får vara först på nått :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.