Aktuellt

Träningskläder till vardags

Alltså jag älskar det här avslappnade modet. Träningskläder till vardags liksom.  När man kan känna sig snygg och bekväm på samma gång.  Craft har (som en del i en instagramtävlingsvinst) förärat mig de snyggaste shortsen och en helt fantastisk tröja som jag bott i sen den landade i min brevlåda.

Favoshorts! Funkar lika bra till träningslinne som till människokläder…

Bästa tröjan. Vill aldrig ta av den…

På Niketown i Milano shoppade jag en Nike-tröja som funkar hur bra som helst på kontorsjobbet. När det inte är plus 25…  Måste dock slita några timmar i kontorsstolen för att täppa igen hålet som blev i plånboken.

Stickat är gott. När kontoret håller plus 17...

Och sneakers alltså. Guds gåva till mig. Jag som inte fixar klackar högre än 4 millimeter utan att få svindel och stuka fötterna. Måtte det aldrig bli trendigt med pumps och pennkjolar! That’s not me liksom.  Eller så får jag bara inte söka jobb på bank!

11 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  30 maj, 2016 kl 18:39

  Grymt snygga kläder. Tröjan längst ner gillar jag skarpt. Tummen upp :)

  • Svara
   Anna
   31 maj, 2016 kl 10:25

   Så mysig och snygg på samma gång. Lite varm just nu dock… men det blir ju höst en vacker dag har jag hört…

 • Svara
  Erika - Löpningen & Jag
  30 maj, 2016 kl 20:35

  Åååh, dom där shortsen såg inte dumma ut alls!!

  • Svara
   Anna
   31 maj, 2016 kl 10:27

   Nej de sitter som en smäck! Har letat shorts i hundra år men aldrig hittat några som sitter bra. Blev lycklig ända in i själen av de här!

 • Svara
  Mia
  31 maj, 2016 kl 08:23

  Vacker som en dag – som alltid! Käkade smör till frukost… :) Håller med! På jobbet blir det just nu någon kombo av jäkligt bekvämt med viss piff. Är också glad att jag inte jobbar på bank, för penn och pumps går inte på mig heller. Däremot gärna en sval och skön klänning och jympadojjor.

  • Svara
   Anna
   31 maj, 2016 kl 10:29

   Du är ju jättepiffig jämt! Men klänning kan ju faktiskt både vara piffigt och bekvämt. Till skillnad från pennkjol… hur springer man ens till tåget med en sån?

 • Svara
  Rund är också en form!
  31 maj, 2016 kl 21:06

  Assnygg (svart) tröja! :-D

 • Svara
  Märta
  31 maj, 2016 kl 22:59

  Håller med på alla punkter! Jag kan till och med gå på fest i träningskläder eller träningsskor.

  • Svara
   Anna
   2 juni, 2016 kl 12:47

   Det är lycka!

 • Svara
  Joanna S
  1 juni, 2016 kl 17:09

  Har du nåt namn/beteckning på den supersnygga Nike-tröjan? ☺?
  Lite väl många träffar på Google att plöja igenom om man bara skriver ’svart Nike tröja’ nämligen ?

  • Svara
   Anna
   2 juni, 2016 kl 12:49

   Äsch, jag har ju slängt lappen! Ska se om jag tar mig ner tillräckligt djupt i papperskorgen för att hitta den :) Googlade lite och kollade nikes hemsida men hittade inte….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.