Aktuellt

Smart? Not so much…

Mitt träningsupplägg skulle förmodligen få icke godkänt av vilken löpcoach som helst, mig själv inkluderad. Naprapaterna skulle slita sina hår och sjukgymnasterna få frossa. Men uppenbarligen har det fungerat att gå från tiokilometers slöjoggar på halvskadad vad till en helt ok tid på 34 km löpning, via två halvmarathon…

Att slänga in 34 km löpning bara två veckor innan ett 45 km terränglopp kanske inte är det smartaste.  När jag passerade 30 k i lördags funderade jag en aning på att promenera tills bilen kom i kapp. För att skona benen. Men det funkade ju såklart inte…

Därför har jag ordinerat mig själv 12 dagar återhämtning delux för att pigga till benen (som förövrigt känns oväntat fräscha idag). Vi snackar massage, foam roller, häxbrygder och liniment. Vi snackar slöcykling och korta löpturer. Vi snackar mental förberedelse för rötter och stenar.

45 km i all ära men det är inte distansen som skrämmer mig. De är de där förgrymmade nerförsbackarna på traggligt underlag. Ladda ladda ladda…

5 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  10 maj, 2016 kl 07:12

  Ach, smarta flickor kommer ingen vart här i livet… :)

  • Svara
   Anna
   10 maj, 2016 kl 21:16

   Det har du rätt i. Och jag ångrar inget. Det var kul att tuta på. Jag får väl ta en fikarunda i oslo. Och fota utsikten när jag blir trött….

 • Svara
  Rund är också en form!
  10 maj, 2016 kl 16:24

  Nedförsbackarna skrämmer inte mig, inför 50 km-helvetet (?)
  Däremot uppförsbackarna…. Uja…! :-o

  • Svara
   Anna
   10 maj, 2016 kl 21:16

   Vi kanske kan teama, du springer nerför så springer jag uppför…..

 • Svara
  Ingmarie
  10 maj, 2016 kl 21:31

  Nerför är ju bara att rulla. :-) Du kommer greja det galant som alltid! Jag har ju plötsligt blivit med ett mål så jag måste också försöka tänka till lite smart. :-O

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.