Aktuellt

Lura mig!

Alltså det är första april och jag har inte blivit lurad! Jag har med skeptiska ögon läst igenom träningsbloggarna i min feed, men inga nya mirakelkurer eller löparskor med inbyggda motorer har redovisats. 

Bild 2014-03-06 kl. 15.55
Come on tiger, lura mig!

På Facebook har jag dock fått veta att löpargruppen Coach K Runners beslutat att avgiftsbelägga sina träningspass och att kostnaden blir 2 kr/km på långpass och 3 kr/km på intervallpassen. En armhävning kostar 50 öre och burpeesen blir dubbelt så dyr. Här finns chans att ruinera sig för den som älskar långpass och burpees. Tur att man har långpassförbud tills vidare…

Österlen Spring Trail, som jag är anmäld till, ska dessutom börja med dopingkontroller för att visa att trail-löpning är en ren sport. Var tredje deltagare ska lämna urinprov och eftersom hela arrangemanget är genomtänkt miljömässigt uppmanas vi att använda samma mugg som vi sedan ska dricka vatten i längs vägen…

Älskar underfundiga aprilskämt. Hade tänkt lura mössan av er allihopa men min fantasi är om möjligt sämre än mitt lokalsinne.

Så. Tipsa mig. Vilka roligheter har ni läst idag? Eller skrivit?

 

8 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  1 april, 2016 kl 13:47

  Jag lyckades lite för bra med mitt aprilskämt på facebook… Publicerade en ultraljudsbild och skrev att det nog inte är riktigt rätt dag att komma med sådana här besked, men… Och ja, jag uttryckte mig politiskt korrekt och skrev ju aldrig att det inte var ett aprilskämt, men förstås har folk tolkat det så och det var förstås meningen, men folk var lite FÖR godtrogna så jag har redan gått ut med mitt april april -inlägg.

  • Svara
   Anna
   3 april, 2016 kl 17:29

   Hihi. Bra där! Kul att luras!

 • Svara
  Mia
  1 april, 2016 kl 14:01

  Jag är fortfarande stolt över mitt aprilskämt från 2011: http://www.menmia.se/2011/04/01/jag-har-fatt-ett-loparstipendie-den-17-augusti-aker-jag-till-kenya/

  • Svara
   Anna
   3 april, 2016 kl 17:28

   Tänk om det ändå varit sant :) Hahha, kul lur!

 • Svara
  anneliten
  1 april, 2016 kl 17:00

  Om du uppmanar till att luras så är du ju beredd… Så kan vi ju inte ha det. jag får helt enkelt vänta till nästa första april.

  • Svara
   Anna
   3 april, 2016 kl 17:28

   Haha, smart där! Vänta du tills nästa år… Jag blev ändå lurad av en kille på jogg.se som bad mig ringa en Björn som ville komma in kontakt med mig. Numret gick till skånes djurpark så jag blev lite skeptiskt. En sån björn ville jag ju inte precis ringa…

 • Svara
  hopihopi
  1 april, 2016 kl 19:34

  Jag tycker Stockholm maratons var kul, att starten skulle gå 03:00 för att undvika störning i trafiken

  • Svara
   Anna
   3 april, 2016 kl 17:30

   03.00 funkar inte. Då är ju inte hotellfrukosten öppen när man kommer i mål och som bäst behöver den :) Men skämtet var kul!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.