Men hallå bloggen!

Gick och undrade varför jag inte fått en enda kommentar på bloggen när jag insåg att jag inte ens hade bloggat…

Fil 2015-08-17 22 34 07

Istället för att blogga testsprang jag mitt sår och det funkade alldeles utmärkt. Med såret alltså. Resten av benen springer fortfarande i klister.

Med Helsingborg marathon på ingång har jag inte tid med sånna här trams-ben. Tänkte att en 150-milaservice och massage kunde vara på tiden. Därför ägnade jag resten av dagen åt hitta tid hos naprapat och massör. Passade på att boka frissan också när jag ändå var igång.

Ska det vara ska det vara ordentligt!

3 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  18 augusti, 2015 kl 05:25

  Helt rätt!
  Fullservice OCH snygg friss. Sedan kan inget gå fel! Möjligen att du glömmer att le på målfotot. ;-)

  Kram M

 • Svara
  Annelie
  18 augusti, 2015 kl 22:20

  Hur tänker du kring naprapat / kiropraktor? Själv har jag haft ont i ryggen några månader och har tankar på att gå till naprapat men vågar inte riktigt… Tycker knäckandet är läskigt.

  • Svara
   Anna
   19 augusti, 2015 kl 15:28

   Jag tycker det är jätteläskigt med knäckandet och är livrädd varje gång. Men när jag direkt kan märka resultat, att urkopplade muskler kopplas in och att jag återfår styrka momentant, då får det liksom vara värt det :)

  Kommentera