ABC – räddningen vid bloggtorka!

När bloggtorkan slår till med full kraft är det praktiskt att hitta en rolig lista inne hos träningstajtsen som man kan låna. Jag gillar att läsa listor. Få lite info om person bakom bloggen. Gillar ni inte listor får ni blunda. Eller gå ut och springa en runda.

Fil 2015-08-05 18 37 36

A – Age: 41 i passet. 23 i sinnet.

B – Biggest Fear: Att något ska hända dem som står mig närmast.

C – Current Time: 18.44

D – Drink You Had Last: Cappuccino. What else?

E – Easiest Person To Talk To:  Med Fredrik kan jag prata om allt. Det är ömsesidigt och ibland får man veta mer än man behöver. Om cykelskav till exempel…   Annars är det väl mamma som jag ältar mest med.

F – Favorite Song: Just nu ingen speciell men jag blir glad av sommarpeppig musik på sommaren. Sen lyssnar jag på dotterns lite softare spellista och gråter en skvätt av saknad bara för att det känns skönt…

G – Grossest Memory: kommer inte på. Förutom några äckliga toaletter där jag fått vända i dörren. Annars är jag nog inte så äckelmagad. Fast jag fick en fiskmåsbajs i huvudet på en Finlandsfärja en gång, det var lite läskigt…

H – Hometown: Född och uppvuxen i Umeå. Fortfarande norrländsk i själen men lite utblandad. Kan fortfarande tycka att Umeå är den perfekta staden som har ALLT. Fast den ligger så galet långt bort.

I –  In Love With: Sommaren!

J – Jealous Of: alla som gör roliga saker där jag inte kan vara med. Vill gärna vara överallt samtidigt men försöker acceptera att det inte går…

K – Kindest Person You Know: vill inte peka ut någon. Det finns många som är snälla på olika vis. Och jag försöker omge mig med just dem. Att umgås med osnälla människor är slöseri med tid.

L – Life Isn’t Complete Without: Upplevelser, rörelse, cappuccino och god mat!

M – Middle Name: Kristina Charlotte

N – Number of Siblings: 0. Ensam och bortskämd :)

O – One Wish: Att min dotter har ett fantastiskt år i USA och att det året snart är över…

P – Person You Spoke To On The Phone Last: en person som ville anmäla sig till Centersydruschen.

Q – Question You’re Always Asked: Vad har du gjort på armen??? (Har sedan födseln ett stort rött märke på höger triceps som jag aldrig själv ser eller tänker på. Men folk som ser det för första gången tror visst att jag råkat ut för något jätteläskigt!)

R – Reason To Smile: Livet, sommaren, familjen!

S – Song You Last Sang: Vem är kungen i djungeln… (inga kommentarer!)

T – Time You Woke Up: 06.30. Som alla andra dagar. Även på semestern…

U – Underwear Color: Alltså dottern säljer Newbody till handbollslaget. Svart och vitt alltså. Fast det vita är mest grått nowadays.

V – Vacation Destination: Drömmer om en matresa till Italien. Nom nom.

W – Worst Habit: Stänger inte lådor och skåp efter mig. Hur svårt kan det vara? Uppenbarligen jättesvårt!

X – X-Rays You’ve Had: Massor hos tandläkaren. Lungor vid misstänkt lunginflammation där de istället hittade ett förstorat hjärta som senare visade sig normalt på EKG. Och så nyckelben, handled och halsrygg efter cykelkraschen förra året. Genomlyst, scannad och godkänd.

Y – Your Favorite Food: Italienskt, asiatiskt, libanesiskt, indiskt… typ allt. Bara det är vällagat och med finfina råvaror.

Z – Zodiac Sign: Jag är skorpion. Fast jag har ingen koll på vad det innebär eller om det stämmer på mig.

Sådär ja. Har ni lust får ni gärna svara på valfri bokstav. Så får jag lära mig lite om er!

12 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  5 augusti, 2015 kl 18:05

  Ah! Du är från Umeå! Det visste jag nog inte. Alltid lär man sig något!
  Tycker också Umeå är en perfekt stad, hade världens bästa tid när jag pluggade där i 4,5 år :)

  • Svara
   Anna
   6 augusti, 2015 kl 06:12

   Ja men eller hur! Varför ligger den så långt bort? Finns ingen lika bra stad i Skåne. Fast Luleå ligger förståss ännu längre bort…

 • Svara
  minatraningstajts
  5 augusti, 2015 kl 19:19

  Kungen i djungeln! Haha! Älsk på den.

  • Svara
   Anna
   6 augusti, 2015 kl 06:13

   Värsta roliga låten. Jag kör med rörelser till också….

 • Svara
  pernillabredolt
  5 augusti, 2015 kl 19:20

  Vilken härlig lista! Svarar på P efters jag heter något på P. Telefonerade senast med en norrman på jobbet som behövde lite assistans med en grej.

  • Svara
   Anna
   6 augusti, 2015 kl 06:13

   Norrmän är roliga att prata med. De låter alltid så glada :)

 • Svara
  Kicki
  5 augusti, 2015 kl 22:25

  Svarar på M, middle name: Anna Maria och sen tilltalsnamnet Kristin, så våra namn är rätt lika! ;)

  • Svara
   Anna
   6 augusti, 2015 kl 06:16

   Kul! Våra föräldrar var onekligen inte helt wild and crazy när de valde namn…

 • Svara
  anneliten
  5 augusti, 2015 kl 22:40

  Hmm. Jag tycker att du bjuder på dig själv rätt bra i vanliga fall. I alla fall är det ett ärligt intryck jag får -av en tillvaro som inte bara skimrar, och det är därför jag läser din blogg. Jag läste förstås listan – för att det är underhållande, men så värst avslöjande var väl inte just denna, eller :-)

  • Svara
   Anna
   6 augusti, 2015 kl 06:17

   Haha, nej det har du rätt i . Det var mest gammal skåpmat. Förutom Kungen i djungeln, den hade INGEN kunnat ana :)

 • Svara
  Reach Your Goal
  6 augusti, 2015 kl 06:51

  Det är svårt att ta norrland från en norrlänning ;) Jag är också född i Umeå men uppväxt i Ånäset och även om jag var 10 år när vi flyttade så ser jag mig som norrlänning :)

 • Svara
  Hanna Lindholm
  6 augusti, 2015 kl 21:21

  Är verkligen sämst på att komma ihåg att kommentera meen vet ju själv hur kul det är/(var snarare idag,.) med kommentarer på bloggen såå köra samma som nån tidigare, väljer bokstaven som mitt namn börjar på, nämligen H,..

  Hometown: Men är uppväxt på landet på norra Åland så stad är det väl inte men därifrån kommer jag iaf :)) Har dock sen dess hunnit bo i Mariehamn, Stockholm, Luxembourg och nuvarande Helsingfors så har hunnit med några städer iallafall!

  Tack för en superbra blogg! Ärlig och underhållande! Har följt dig sedan mina knäproblem blev allvarliga och hittade hit genom desperat googlande! Idag mår knät bättre men din blogg är minst lika bra då som nu! :))

  Kram från Åland

 • Kommentera