MEH!

Jag tycker det är jättekul med fotografer på loppen. Älskar att se bilderna efteråt, försöka tyda mina känslolägen och studera löpstegets eventuella förfall längs vägen.

Bilderna brukar dock vara hutlöst dyra och hittills har jag aldrig tyckt de varit värda att betala flera hundra kronor för.  Därför blev jag glad när Malmömilen erbjöd GRATIS bilder som dessutom skulle mailas ut till löparna. Och jag har väntat med spänning ända sedan i lördags för att få se resultatet.  Har jag som omväxling lyckats titta i kameran istället för i marken?

Idag kom mailet med länken till mina bilder. Och av 22773 bilder har jag inte fastnat på en enda. Hur lyckas man? Har jag sprungit med händerna på nummerlappen eller har fotografen somnat? Typiskt dumt oavsett, nu när det ändå hade varit gratis.

Nåväl, det var i alla fall tur att jag tog en alldeles egen actionbild från morgonens löprunda:

IMG_8962.JPG

När man bor på vandrarhem ingår inte schampoo lärde jag mig idag. Tur att seven eleven öppnar redan innan klockan seven… Förmodligen mitt dyraste schampoo ever, men det uppvägdes av en fantastisk runda i ett soligt sommar-Stockholm!

IMG_8957.JPG

 

Brukar du köpa bilder från loppen?

2 Kommentarer

 • Svara
  ohennig
  18 juni, 2015 kl 06:46

  Jag lyckades få med dig på en bild, den kan du få gratis. :)

  • Svara
   Anna
   18 juni, 2015 kl 11:45

   Kul! Den tar jag gärna. En vild gissning är att jag har blicken i marken… Om du vill så maila den gärna på anna@piggelina.se :)

  Kommentera