Hinner inte med

Det rullar galet fort den här veckan. Avslutningar, studenter, frisyrer som ska fixas, presenter som ska inhandlas. Och mitt i allt en sjuhelsikes massa jobb.

Därför har jag inte hunnit kolla in Crafts webshop fast den flashat förbi överallt. Jag har inte hunnit att läsa mina favoritbloggar och knappt ens hunnit träna. Inte mig själv that is. Andra tränar jag mest hela tiden.

Igår avslutade vi löpteknikkursen med 39 grodhopp. Sånt man gör när en deltagare fyller år. Varför köra tårta och presenter som alla andra liksom? 39 grodhopp sved och jag vet inte om det var bästa uppladdningen för Malmömilen på lördag, men åtminstone var det den enda uppladdningen. Förutom kolhydratladdning på fantastisk studentbuffé och en miljon löpteknikdrillar…


Malmömilen ett annat år. Då hade jag inte bara grodhopp i bagaget!

2 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  11 juni, 2015 kl 12:30

  Tur att det inte var mig du firade. Då hade det blivit 50 grodhopp…

 • Svara
  Mia
  12 juni, 2015 kl 08:36

  Samma här. Ett eget pass har jag hunnit med den här veckan. I övrigt bara fest, jobb och träna andra. Tur att en ändå blir stimulerad! :)

 • Kommentera