Living the dream

Hemma igen. I alla fall rent fysiskt. Tillbringat dagen i kontorsstolen och försökt jobba samtidigt som det hela tiden plingat till i facebookgruppen vi skapat för alla Kroatiendeltagare. Av frekvensen på inläggen att döma är det fler som inte lyckats fokusera idag. Som valt att lägga upp bilder, kommentera och drömma sig tillbaka. Som redan nu planerar för reunion. Sån fin gememskap är det alltid på löparläger. Det slår aldrig fel. Alltid dessa kontakter som skapas, alla gemensamma intressen. Helt fantastiskt.

Att komma hem är också skönt. Att träffa familjen och äta sin egen mat. Men den här veckan kan jag inte vänta de sedvanliga två veckorna med att packa upp väskan… Redan på lördag måste kläderna lukta hallon igen. Då väntar löparhelg i Torekov med Northern Wilderness Experience. Har sprungit där uppe en gång tidigare  och hade en helt fantastisk upplevelse. Ska bli grymt att göra det igen.


Sverige är också vackert!

Ja vad ska man säga. Living the dream typ.

9 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  6 maj, 2015 kl 17:30

  Verkligen the dream! Är lite lite avis, om man säger så :D

 • Svara
  Johanna
  6 maj, 2015 kl 17:43

  Två veckor – du är himla snabb må jag säga! Det är tre veckor sen vi kom hem från Holland och (min del) av packningen är fortfarande ouppackad :D Tror det tog 2 månader innan jag packade upp väskorna efter Spanien… Tar liksom ett plagg i gången då jag råkar behöva dem :)

  Förresten är jag lite (bara LITE) avundsjuk på er Kroatien-resa. Kroatien är vackert.

  • Svara
   Anna (orka mera)
   6 maj, 2015 kl 17:47

   Du får hänga med nästa gång! Vi kör i oktober igen :) Om du har packat upp alla väskor tills dess :)

 • Svara
  Mia
  6 maj, 2015 kl 18:29

  Oh ja! Living the dream. Min dröm också, förutom det där med att jag är så sjuuuukt hemmatam och inte gillar att sova borta. Hahaha…

  • Svara
   Anna
   6 maj, 2015 kl 21:28

   Haha, jag har ett artilleri med kram-uppladdade gosedjur med mig, som lilltjejen skickar med!

 • Svara
  Richard (rundtramp.se)
  6 maj, 2015 kl 20:09

  Ja, det var Kroatien du var i va?
  Jag blev rejält sugen på att hänga med på en sådan resa. Vem var det som arrangerade, Springtime?

 • Svara
  Ingmarie
  9 maj, 2015 kl 19:53

  Verkligen Living the dream! Och varför inte. Livet är ju nu!!!

 • Kommentera