Efterlysning: kjolväder!

Jag har två nya kjolar som väntar på att invigas. Den ena är en ljusblå Salomon som jag köpte inför Kroatienresan men aldrig hann använda. Det andra är en lila skapelse som Craft förärat mig.

image       image 

Men med 12 grader och snålblåst är kjol inget som lockar. Så de får snällt stanna i lådan i väntan på utvärdering.

Så länge nöter jag trekvartstights och drömmer om vår. Eller sommar. Det är väl lika bra att slå till med sommar på en gång. Jag tänker otaliga långpass med picknick efteråt. Cykelrundor med fikastopp på mysigt och lantligt kafé.  Kävlinge Ultra 50K med bästa löparvännerna. Och såklart traditionsenligt firande av sommarsolståndet med Räkmackecykling.

En massa roligheter alltså. Och ännu roligare med fint väder. Det enda jag egentligen inte förstår är varför jag alltid drar ihop till en räkmackeCYKLING, när det hade varit minst dubbelt så roligt att springa. 15 km till mackan och sen hem igen. Mitt i natten.

Förvånas inte om jag får en väldigt olagningsbar punka lagom till sommarsolståndet…

4 Kommentarer

 • Svara
  caroline
  28 maj, 2015 kl 15:29

  Alltså en sån lila skapelse ska jag utöka min garderob med!

  • Svara
   Anna
   28 maj, 2015 kl 21:18

   Ajamen ska vi se ut som tvillingar på Malmömilen i år igen? :)

   • Svara
    caroline
    29 maj, 2015 kl 22:05

    Haha ja varför inte :)

 • Svara
  Andreas
  29 maj, 2015 kl 08:50

  När de gäller träningskläder ligger herrkollektionerna efter… färg och mönsterlösa. Oftast helsvarta och tråkiga. Köpt nya skjorts nu när jag haft inflammation och inte kunnat träna, också med sån inbyggda underkläder, verkar grymt skönt. Infanterield kan gå och lägga sig!

 • Kommentera