Lugnet före stormen

image image image 

Nästa vecka blir hysterisk. Har bokat upp mig lite väl friskt utan tanke på att jag kanske behöver lite tid att packa, panikshoppa bikini och klippa håret så där sista dagarna innan Kroatien. När jag öppnar kalendern blir jag trött, så jag stänger den igen.

Firar en soft fredag med jordens godaste blåbärskaka på Flinckmans i Sireköpinge. Sen drömmer jag om en ny randig löparjacka och isande blå färger. Frågan är om jag ska låta det stanna vid en dröm eller låta det bli belöningen nästa fredag då jag rott en galen vecka i hamn.

4 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  17 april, 2015 kl 18:35

  Köp jackan! Ascool juh!

  • Svara
   Anna
   17 april, 2015 kl 21:25

   Har du sagt det så! Jag skyller på dig om familjen knorrar över mina utsvävningar :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  17 april, 2015 kl 19:00

  Belöning! Supersnygga! :-)

  • Svara
   Anna
   17 april, 2015 kl 21:25

   Tack för din support! Vilka underbart uppbackande bloggläsare jag har :)

  Kommentera