I en sekund av mod…

Jag vill veta min maxpuls och min mjölksyratröskel. Jag vill ta reda på vilken typ av muskelfibrer jag har och mäta min kroppssammansättning (dock utan Tanitavåg!). Jag vill veta allt, men jag vågar inte testa mig. I alla fall inte om det innebär blod, svett och tårar. Jag är ju rädd för sånt där.


Sist det begav sig. Nu har jag laddat mod i fem år…

Nu när jag inte kan träna har jag plötsligt massor med tid över. Googlar rundor jag aldrig hinner annars och råkar liksom bara i förbifarten boka in mig på ett spännande men läskigt test hos Aktivitus.

Vi snackar mjölksyramätningar och test av maximala syreupptag. Får gåshud av tanken. 14 april smäller det. Den mentala uppladdningen börjar redan nu…

1 kommentar

  • Svara
    Lotta
    26 mars, 2015 kl 20:42

    Själv tycker jag den där typen av test verkar skitkul, rent ut sagt och skulle gärna, men är för snål och brukar bli avskräckt av kostnaden. ;)

  • Kommentera