Shazam

Shazam är världens bästa uppfinning. Att kunna ta reda på vad det är för bra låtar man hör. Ni vet den där gången den perfekta spinninglåten spelas på H&M. När man bara MÅSTE veta.

Och på H&M funkar det ju bra att slita fram telefonen. Det är värre när man befinner sig på någon annans klass och i smyg vill norpa deras grymma låt. Blir ju ganska fel om man sätter sig och shazamar mitt i alltihopa. Avslöjande. Och oartigt. Eller i bilen. När jordens ösigaste låt strömmar ur högtalaren och telefonen ligger i väskan. När man inte vill riskera livet för den perfekta spinningfinalen.

Då behöver man en shazamknapp inmonterad i tummen. Som man kan trycka in när som helst och få resultatet överfört automatiskt till mobilen. Varför har ingen kommit på det?

Andra saker på önskelistan:

Kamera inmonterad i pannan som automatiskt tar bilder när fina vyer uppstår.

Tights utan dragkedja i ryggslutet. Jag får köttsår av omvända burpees!

Toppar utan inbyggda bh:ar. Det är ju ändå alltid fel storlek!

Skor som växer i takt med att fötterna sväller under långpass

Långpass. Jag är trött på löpvila nu. I morgon springer jag igen, men inte långt. Jag vill springa långt. Jättelångt.

IMG_8173
Snyggaste tightsen. Tyvärr med bakficka…

15 Kommentarer

 • Svara
  petra
  19 januari, 2015 kl 13:32

  Håller helt med dig angående toppar utan inbyggd bh. Passar aldrig.

  Ja höll med på de flesta visserligen. Kamera i pannan. Ja!! Vilken bra idé. För när man väl lirkat upp mob så är stunden förbi. Om man ens har den med sig.

  Åhh ja. Snygga tights. .vart e dom köpta.?

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2015 kl 22:24

   Björn Borg-affären i Malmö :)

 • Svara
  Lina
  19 januari, 2015 kl 15:16

  Åh, för min del kunde toppar utan inbyggda bh-ar få utrotas. Fast jag inser ju att det finns folk som gillar det, men kunde då inte topparna komma med och utan bh så det gick att välja?

  • Svara
   Lina
   19 januari, 2015 kl 15:18

   Skrev fel! Toppar MED inbyggda bh-ar kan få utrotas!

 • Svara
  Stina K
  19 januari, 2015 kl 17:25

  Kamera i pannan vill jag också ha! :)

 • Svara
  Johanna
  19 januari, 2015 kl 18:26

  Jag har flera par tights utan dragkedja baktill. Bland annat dessa: http://www.sportamore.se/produkt/73721-adidas-spo-tight-laces-f-svartrosa (jag har dem i grönt också :) ). Jag har också minst två av Röhnisch Shape-modeller som inte har dragkedja.

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2015 kl 22:27

   Fina! Jag har också tights utan, men jag lyckas ju alltid ta dem med dragkedja när det råkar vara den typen av övningar!

   • Svara
    Johanna
    22 januari, 2015 kl 15:36

    Tänkte väl att du inte kan vara utan sådana tights, men jag tolkade texten som att det var något du önskade fanns så jag var ju tvungen ;)

 • Svara
  Mari
  19 januari, 2015 kl 20:18

  Den där dragkedjan i ryggslutet håller jag med om, har alltid ett litet sår i svanken :(

 • Svara
  idaaspens
  19 januari, 2015 kl 22:19

  Men guuu vilka snygga tajts!

  • Svara
   Anna
   19 januari, 2015 kl 22:27

   Eller hur! Blev faktiskt lite kär när jag såg dem första gången. Kunde liksom inte motstå!

 • Svara
  Richard (rundtramp.se)
  20 januari, 2015 kl 18:48

  Fasen, sånna tajts vill ju Jag ha! Men finns väl förmodligen inte i herrmodell? Herrar ska tydligen bara ha svart svart svart. Men de har i alla fall ingen dragkedja i svanken. :)

  • Svara
   Anna
   20 januari, 2015 kl 22:21

   Kan inte komma ihåg om det fanns några fancy brallor i herrmodell men förmodligen är det som du säger, bara svart! Ibland har ni det tristare än vi… Även om ni slipper köttsår i svanken :)

 • Svara
  Lotta
  21 januari, 2015 kl 15:36

  Soundhound heter min app i telefonen, och jag har t.o.m. plockat upp den under yogapass på Yoga Games förra året för att jag bara var TVUNGEN att veta vad det var för underbar låt/artist. Helt grym! Tyvärr får jag erkänna att jag ibland agerar trafikfara när den perfekta spinninglåten kommer på radion när jag sitter och kör bil, men jag har åtminstone mobilen framme i facket mellan sätena så jag behöver inte kasta mig ner i väskan. Att hitta spinninglåtar med rätt energi i rätt tempo är som att vinna, om inte högsta vinsten på Lotto, så iaf en bra slant. ;)

  Jag har aldrig mobilen med mig när jag springer så inbyggd kamera i pannan vore grymt.

  Alltså, jag kan förstå poängen med de inbyggda sportbehåarna – att det ska matcha toppen, inte sticka ut konstiga band i fel färg och så, men oftast sitter de så sladdrigt och ger inte minsta stöd ens till det lilla jag har.. Jag har nån enstaka där passformen är ok, men stödmässigt så funkar det ändå bara till yoga eller cykelpass, ingenting där jag studsar det minsta.

 • Kommentera