Aktuellt

Här har ni mig!

Mia utmanade bloggvärlden att visa sina svaga sidor. Att våga visa sina tillkortakommanden och inte alltid bara visa den polerade ytan. Först då tycker hon att man blir intressant på riktigt. Jag håller med. Här är fem saker där jag inte riktigt briljerar…


Notera den kapsejsade studsmattan i bakgrunden. Det är mycket som inte är perfekt!

Vet inte om det är för att jag är ensambarn men jag har en egoistisk sida som ibland sätter mig själv före andra. Som alltid roffar åt mig den finaste kanelbullen och inte vill dela den goda maten riktigt lika.  Som tjingar bästa träningstiden och låter Fredrik träna efter läggdags…

Jag är extremt obeslutsam vilket gör att jag lägger ner mycket tid på att fundera fram och tillbaka och att många av besluten aldrig ens blir fattade. Detta leder till en känsla av att alltid ha “saker hängande över mig” istället för att bara ta beslutet och släppa problemet.

Jag är ospontan. Planerar extremt mycket men om det sker en förändring som spräcker planen står jag handfallen. 

Jag är tjurig och för långsint för mitt eget bästa. Ibland hade det varit skönare att explodera och sen haft det överstökat…

Jag tvivlar ofta på min egen förmåga och tror att alla andra vet mycket bättre. Jag ger mig och litar mer på andra än mig själv.  Tackar ibland nej till jobb för att jag inte tror jag är tillräckligt bra, bara för att sedan se att någon med MYCKET mindre erfarenhet har tagit sig an det. Det retar mig, men jag jobbar på det. Varje dag.

Där har ni mig. Är du perfekt?

13 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  15 januari, 2015 kl 10:44

  Tummen upp för dig! För det bra och det mindre bra. Hela paketet är amazing!

 • Svara
  Gert
  15 januari, 2015 kl 11:18

  Jag är uppriktig och säger vad jag tycker och tänker.Det uppskattas inte alltid.
  Jag kan vara långsint och tänker på gamla saker.Jag mår inte bra själv av det.
  Jag tänker mer på andra än på mig själv.Jag nog för snäll. Det utnyttjas ibland av andra
  En del tycker att jag pratar för mycket.Jag tycker en del pratar för lite.Ett samtal där den ene bara säger ja och nej är väl inte så roligt. :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  15 januari, 2015 kl 11:28

  Absolut INTE! ”Frisk-fläkt”-känsla på detta inlägget.
  Jag ”snor” det, så kan du läsa om mina svaga sidor om en dag eller två. :-)

 • Svara
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  15 januari, 2015 kl 11:32

  Så skönt att inte bara se en sida av människor tycker jag. Speciellt i träningsbloggsvärlden kan jag ibland tycka att det finns någon slags norm om att det bara ska vara pepp, pepp och heja, heja om du förstår vad jag menar? Naturligtvis är det en generalisering men ändå.

  Jag delar att vara ospontan och tvivla på min förmåga med dej. Tror det är ganska vanligt, det där att tvivla på sej själv. Har vänner som är skitlyckade, har värsta jobben men som ändå känner sej som lite av bluffar, att de inte riktigt kan.
  Och haha, ospontaniteten: Jag GILLAR INTE när planer ändras, inte hastigt. Jag måste ta mej en stund innan jag kan förstå att: Ok, detta kanske kan bli kul?

  Och så måste jag säja: Min mamma är också ensambarn och tar ALLTID den största bullen haha

 • Svara
  traningsgladje
  15 januari, 2015 kl 11:38

  härlig lista på något sätt. 2015 är det nog inne att vara (en) opolerad (diamant).

 • Svara
  Löpning & livet
  15 januari, 2015 kl 13:38

  Jag älskar den här utmaningen. Tycker precis som er att det blir mer intressant om allt inte är så perfekt hela tiden.

 • Svara
  jessicaclaren
  15 januari, 2015 kl 15:13

  Hänger med på! Hakar med på! http://jessicaclaren.com/wordpress/inte-perfekt/

 • Svara
  Rebecka
  15 januari, 2015 kl 19:16

  Hahaha, jag är EXAKT likadan som du, på alla punkter! Skönt (?) att man inte är ensam…

 • Svara
  Nina
  15 januari, 2015 kl 19:26

  Yesss! Jag vill ockå haka på detta – ävenom jag i princip kunde kopiera dina ord ;)

 • Svara
  M
  15 januari, 2015 kl 21:55

  Hatar när det är vatten på diskbänken efter att disken är diskad/bortplockad. Torkar o torkar till bänken är helt torr! Och blöter någon ner, då torkar jag igen.

  Ogillar att ta beslut! Är extremt obeslutsam, och hatar att välja…även om jag innerst inne i magen egentligen vet vad jag vill…..så kan jag inte bestämma mig! Otroligt jobbigt!

  Kan inte åka hemifrån på morgonen utan att bädda sängen (eller lämna disk), men ogillar då sambon bäddar…han gör ju inte på rätt sätt, alltså mitt sätt. Fast har ju inte samvete att klaga då han faktiskt bäddar sägen, så oftast skyndar jag mig före han.

 • Svara
  Helena
  16 januari, 2015 kl 06:55

  Många bloggar är glädjebubblor men å andra sidan så läser jag de bloggar som inspirerar mig och hjälper mig att tänka positivt. Någon annan gång i livet kanske jag sökerstöd när jag har det tungt och då väljer jag en annan typ av blogg … Visa sin mänskliga sida det borde fler göra.
  Kul inlägg hur som helst.

 • Svara
  Camilla- AktivaDagar
  17 januari, 2015 kl 18:04

  Intressant få läsa… Har själv nyss bloggat ut några av mina ”mindre bra”… :)

 • Svara
  andreas
  18 januari, 2015 kl 18:45

  Känner igen mig jättemycket på de här med obeslutsamhet! På pricken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.