Aktuellt

Vågar (men vill inte) vila…

Problemet när man älskar att träna är att komma ihåg att vila. Det är verkligen dags för vilodag om man kikar i träningskalendern. Men så lockar någon med rolig SOMA-träning och någon annan med en långtur i skogen. Och jag vill göra allt. På en och samma gång. Bara för det höga nöjet skull, och för att det är det här jag tycker om att göra. Att tacka nej är svårt. Jättesvårt.

Men jag ska behärska mig. För jag vet att det är meningslöst att träna utan att vila. Det är som att träna ner sig istället för att casha in resultaten.  I morgon söndag helgar jag vilodagen och på måndag startar jag ett veckolångt projekt för att samla löparmil. Mer om det sen.

0

1 kommentar

  • Svara
    Rund är också en form!
    11 januari, 2014 kl 15:10

    Känner igen det där. Har varit inne i ett GRYMT träningsflow sen innan jul. Det är verkligen svårt att hejda sig själv…. I-landsproblem, men nog så viktigt! :-)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.