Aktuellt

Sjusovare, upp och hoppa!

image
(Bilden lånad från Anna)

Förra terminen fick jag stå över min favorityoga då vi blev för få anmälda till morgonklassen. Just morgonklasser är det enda som fungerar för mig, då mina kvällar är galet uppbokade. Nu riskerar jag att gå samma öde till mötes, då det bara verkar vara jag som upptäckt tjusningen i tidiga morgnar…

Så. Av helt egoistiska skäl uppmanar jag alla pigga morgonmänniskor i närheten av Bjärred att gå in här och läsa mer. När ni gjort det går ni in här och bokar er till de tidiga tisdagsklasserna. Ni kommer hata mig varje tisdag när klockan ringer, men tacka mig efteråt. Det finns ingen bättre start på dagen!

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  10 januari, 2014 kl 22:35

  hade jag bott där så hade jag gärna hatat dig varje morgon och sen älskat dig resten av veckan tills det var tisdagmorgon igen. ;-)

  0
 • Svara
  Andreas
  13 januari, 2014 kl 17:27

  jag går upp 5.30 på tisdagar men jobbar i malmö så de är för att åka dit å träna, med tåg. Bjärred ligger tyvärr inte längst den rutten så de går inte. Även om de hade varit välbehövligt med regelbunden yoga…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.