Aktuellt

Lockad i frestelse!

image

Skulle bara testa lite inför kvällens pass. Inte göra på riktigt utan mest bara tänka igenom. Inte ens ombytt. Men så trillade jag dit. Träningsdjävulen tog sitt grepp om mig och det tog inte många minuter innan jeansen bytts ut mot tights. Och nu sitter jag här. 45 minuter senare och helt toksvettig. Hur gick det där till liksom?

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  3 januari, 2014 kl 18:56

  Hehe! Så kan det gå…. ;-)
  Vad gäller träningsvärk av promenad. Jag känner igen det där. Det har jag också fått. Man måste ju på något sätt använda sig av ANDRA MUSKLER? Vi bestämmer det va…? ;-)

  0
  • Svara
   Anna
   3 januari, 2014 kl 23:35

   Jepp, i mitt fall är det solklart så. I och med att jag sätter i framfot när jag springer behöver jag inte lyfta framfoten på samma sätt som när jag går och dunsar i med hälen först. Men lite pinsamt är det allt ändå…

   0
 • Svara
  Saras Träningsblogg
  3 januari, 2014 kl 20:24

  Haha! Det låter gött det!!

  0
 • Svara
  Helena
  4 januari, 2014 kl 00:13

  Inget konstigt alls! Har full förståelse.

  0
 • Svara
  anneliten
  4 januari, 2014 kl 16:33

  Addicted… På ett bra sätt.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.