Aktuellt

Värsta goda snackset!

Jag är ingen söt-råtta. Har svårt för söta smaker om de inte kombineras med fett. Därför dricker jag inte saft, cider eller läsk. Lösgodis lockar mig heller ingenstans. En god kaka med grädde säger jag dock inte nej till. Eller en semla.

Däremot älskar jag salt. Och fett (igen!).

I Tjejmilens goodie-bag fanns ett smakprov på Snacks-oliver från Zeta. Kändes lite skumt att sitta och småäta direkt ur påsen men det var grymt gott. Så medan dottern satt och knaprade på översöta special-k från sin goodiebag mumsade jag upp hela påsen med oliver.

Fett gott.

0

4 Kommentarer

 • Svara
  LindaL
  10 september, 2013 kl 19:04

  Eller så kör man på en god bulle och mjölk:)

  0
 • Svara
  Ingmarie
  10 september, 2013 kl 19:46

  Har inte öppnat påsen ännu men inser att det är dax!

  0
 • Svara
  anneliten
  11 september, 2013 kl 07:47

  Men är det inte kladdigt?

  0
  • Svara
   Anna
   11 september, 2013 kl 21:27

   Lite, men jag är inte så fin i kanten! Det goda överväger lätt :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.