Aktuellt

Förkylningstider!

IMG_0485
Alla snörvlar. Alla har ont i halsen. På lördag är det ett år sen jag fick mitt livs längsta och värsta förkylning. Fem veckor skulle den ta att kurera. Åtskilliga besök på vårdcentralen, lungröntgen och hjärtmottagningen. Det SKA inte ske i år.

Jag ska stå på barrikaderna. Kriga med näbbar och klor. Börjar redan idag med en Ingefära-shot. Stackars Inge

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Kim
  24 september, 2013 kl 14:11

  Håller tummarna för att du ska slippa förkylning! Jag har börjat pendla sedan 3 veckor. Jag känner att det kommer att bli svårt att undvika förkylning instängd på ett tåg 1 timme om dagen. Får nog också låta råsaftaren gå varm i höst/vinter!

  0
 • Svara
  Snorkkis
  24 september, 2013 kl 14:20

  Men attans. Jag skulle ju köpa ingefära när jag var till butiken just. Får ta det nästa gång. Hoppas att du klarar dig utan förkylningen!

  0
 • Svara
  Lotta
  24 september, 2013 kl 14:55

  Japp här gäller det att värja sig så gott man kan, alla medel tillåtna!

  0
 • Svara
  Ingmarie
  24 september, 2013 kl 19:14

  Jag tänker att bacillerna är inställda på en frekvens och jag på en annan så därför kan de inte fastna på mig. ;-) Kom i håg D-vitaminen!!!!!!!!!!!!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.