Aktuellt

Högerfötter?

Ni vet det där lilla R:et på strumpan. Som berättar om den ska sitta på höger eller vänster fot. Undrar om det bara är rent kosmetiskt eller om det faktiskt finns en funktion?

imageimageimage

Jag är noga med det där. Höger strumpa på höger fot. Att korva på sig en kompressionsstrumpa kan ta ett tag men skulle det råka stå R på vänsterfoten är det bara att börja om. Att göra rätt. För vem vet vad som kan hända om man springer med fel strumpa på fel fot. Kanske får man både ödem, åderbråck och blodpropp i vaden. Kanske springer man bara osedvanligt dåligt eller mest sannolikt händer ingenting alls. Men varför ta risken liksom.

Nu har jag tvättat bort alla vänsterstrumpor. Vet inte hur det gick till men tvättstugan är full av makalösa högerfötter. Så idag ska det ske. Jag ska göra revolt. Springa med höger på vänster.

Måtte jag komma levande ur detta.

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Lotta
  12 augusti, 2013 kl 15:37

  Akta så att du inte springer vilse. Eller runt, runt, runt i cirkel. :)

  0
 • Svara
  anneliten
  12 augusti, 2013 kl 21:39

  Lugn! Det kommer att gå bra. Jag har provat.

  0
 • Svara
  Malins melodi
  13 augusti, 2013 kl 11:18

  Hehe, kommer att tänka på min chef som sprang backintervaller i två högerskor, som han dessutom hade med sig i dotterns My Little Pony-väska… Han lever fortfarande så jag hoppas du överlevde också! :-D

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  13 augusti, 2013 kl 13:39

  Jag överlevde! Gick faktiskt över förväntan! Jag kanske precis kom på knepet för att springa snabbare….

  0
 • Svara
  Saras Träningblogg
  13 augusti, 2013 kl 15:44

  Åh ja lovar att det ÄR superviktigt! Iallafall är jag med väldans noga med att rätt strumpa är på rätt fot :D

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.