Aktuellt

Nyårslöfte modell sent

image image
Vissa dagar är lättare att motivera sig än andra…

Alltså jag ger aldrig nyårslöften. Jag tränar och äter redan bra. Röker inte och biter inte på naglarna. Att städa kommer jag aldrig att bli bättre på hur mycket jag än lovar det…

Men så kom jag på en sak som jag verkligen vill bli bättre på. FRISK LUFT.

De dagar jag springer eller cyklar får jag min lilla ranson.  I övrigt är det noll och inget. Jag är en inomhusmänniska av rang. Därför hittade jag på ett litet försenat nyårslöfte -  att tillbringa minst en timme om dagen utomhus varje dag. Om jag så sitter i solstolen, tränar eller rensar ogräs (högst osannolikt) spelar ingen roll. Bara jag är ute.

Ett greppbart mål. Otroligt att det ens ska behövas. Men sån är jag.

Har skrapat ihop 27 minuter idag. 33 to go.

8 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  8 mars, 2013 kl 11:58

  Jag känner så väl igen mig i detta. När jag tränar går det bra, men i övrigt är jag inte heller någon ute-människa. Varför ska det vara så? (Märkligt och skakar på huvudet åt mig själv).

 • Svara
  Mia - träning och småbarnsliv
  8 mars, 2013 kl 12:09

  Vilket bra nyårslöfte!

 • Svara
  Yogamala Anna
  8 mars, 2013 kl 12:17

  Jag med. Verkligen en inomhus junkie. Cyklar därför med barnen till förskolan – inte för motion, inte för att minska utsläpp av föroreningar utanför att JAG ska få friskluft! ;) Funkar super. Dock blir det inte en timma men i alla fall bättre än inget.
  Mitt nyårslöfte (brukar inte heller ge några men i år kände jag jag måste ha hjälp på traven) är att läsa mer så ambitionen är 1 bok i månaden. Ligger rätt bra till än så länge…hjärnan måste ju också stimuleras. Kram och trevlig helg! Anna

 • Svara
  Linatriathlet
  8 mars, 2013 kl 15:20

  Låter som ett bra nyårslöfte! Något jag också borde bli bättre på!

 • Svara
  anneliten
  8 mars, 2013 kl 22:43

  Själv älskar jag att vara ute. Helst i en skog. Borde ha en hund.

 • Svara
  Ingmarie
  9 mars, 2013 kl 06:26

  Tänk jag är precis tvärtom!Jag skulle aldrig klara av att inte få vara ute MINST en timme/dag.Hur i all sin dar grejar man det?

 • Svara
  beatatjata
  9 mars, 2013 kl 10:22

  Också inomhusare och märker att barnen smittas. Försöker förändra det men det är ju så skönt inne :-). Siktar dock på typ 20 minuter om dagen, till vardags iaf (förutom stunderna när jag går till och från bussen). Blir oftast en liten lunchpromenad, that´s it!
  Hmm, får nog se till att komma ut på en promenad idag åtminstone…

 • Svara
  Em
  9 mars, 2013 kl 14:06

  Bra där. Då får jag sällis på hundpromenader och soliga fikor. Ljuvligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.